• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Прошивка Apower2000 налаштування EG1615 / EG8026

Black_Lord

Новий учасник
18 14
Да хоть сто грамм и пончик 🍩 😉 Я этот пост читал конечно, но там не совсем понял как вы изменили на 33в. Там у вас описание о том как вы изменили отображение по току. Но за вольтаж нет либо я невнимательный
Допис оновлено:

По ошибке все было и так понятно, есть даже расшифровка по моргалкам. Тут вопрос не в том что ему нужно, а в том как изменить вольтаж. За прошивку я и слова не сказал, чего сразу накидываться и руки обсуждать ?!

Останнє редагування:

romanyarovyi

Новий учасник
18 58
Добре перевіряйте для початку апаратну частину. Якщо вилка-вилка то в першу чергу це IGBT ключі, затворні резистори і діоди далі їх драйвер (EG8026). Ключі синхронного випрямляча, їх драйвера на гарячій стороні плати EG1615. Низьковольтні ключі і сама EG1615. А далі все що могло побічно постраждати - DC-DC, оптопари ітд. Якщо вже хтось колупався до вас то тут вже треба перевіряти тупо все, бо наслідки від зустрічної напруги ще можна спрогнозувати, а от наслідки чужого втручання - ні. Добре перевіряйте чи припаяні чіпи після заміни. Я EG1615 декілька разів проходився по ніжкам і знаходив непропаї. (Ну можем списати це на мої криві руки якщо хочете). EG8026 я замінив цілою платою (в моєму випадку так можна було) щоб не гратись з перепайкою і не думати що щось не припаялось, бо корпус досить незручний. Драйверну частину EG1615 можна повністю прозвонити тестером після припайки і знати що все ок, а от решта пінів вже не так просто. І вже після того як все перевірено можна включити і перевірити чи присутні всі сигнали. Як варіант може не бути сигналів на транзисторах синхронного випрямляча. Тоді в режимі інвертора транзистори будуть працювати просто на своїх паразитних діодах, а в режимі зарядки якщо на одному з транзисторів не буде сигналу то нічого хорошого з цього не вийде і в кращому випадку буде помилка по КЗ а в гіршому - транс піде в насиченя і допобачення ключі. І коли вже все працюватиме тоді вже лишиться колупатись з прошивкою.

elektrik158

Новий учасник
6 0
Доброго дня, спільнота. Маю клопіт від швидких рук і дурної голови.
Що було: запустив станцію, вичитував компом. Навантаження станція заживлювала, але дуже брехала в параметрах AC Current(A) i AC Power(W). Зробив Output Current Calibration i Hall Current Calibration. Після цього потужність почала відображатися адекватно, а струм як і раніше показував хрінь. Тоді я почав в невеликих діапазонах змінювати лише Output Current Calibration, кардинально нічого не змінювалося. Потім я розширив діапазон змін і не досяг бажаного. Коли гратися вкрай задовбало, я вирішив перевірити скільки в це вікно можно задати максимум( виявляється 1000). Як виявилося, так робити не треба було... Ця собака ніби вразнос пішла, запищала на ВЧ. Висмикнув живлення інвертора. Віддишався. Перевірив силову частину, ніби в нормі. Окремо поправив калібровку в початкове значення. Спробував знову включити. І на виході отримав відсутню генерацію 220.
Що маємо: не запускається нарізка синуса, хоча на шині напруга є і сила ціла. Думав гайки 8026, спробував виконати функціональний тест. Натиснув кнопку Turn On, і диво дивне на виході з'явилося 220. Тобто силова частина точно жива.(і знову показує AC Current(A) 4ампери з яких все почалось, хоча навантаження немає)
Питання: що я прокохав? Яка з умов запуску не виконується і як перевірити? По моїй логіці, в мене проблема з якимось вимірювальним колом, на яке в тестовому режимі контроллер кладе болт. Але я не можу зрозуміти чого йому не вистачає

Вкладення

• немає запуску.PNG
    немає запуску.PNG
    27.4 Кб · Перегляди: 17
  • turn on.PNG
    turn on.PNG
    84.5 Кб · Перегляди: 17

Vitaly_ODS

Учасник
73 102
Доброго дня, спільнота. Маю клопіт від швидких рук і дурної голови.
Що було: запустив станцію, вичитував компом. Навантаження станція заживлювала, але дуже брехала в параметрах AC Current(A) i AC Power(W). Зробив Output Current Calibration i Hall Current Calibration. Після цього потужність почала відображатися адекватно, а струм як і раніше показував хрінь. Тоді я почав в невеликих діапазонах змінювати лише Output Current Calibration, кардинально нічого не змінювалося. Потім я розширив діапазон змін і не досяг бажаного. Коли гратися вкрай задовбало, я вирішив перевірити скільки в це вікно можно задати максимум( виявляється 1000). Як виявилося, так робити не треба було... Ця собака ніби вразнос пішла, запищала на ВЧ. Висмикнув живлення інвертора. Віддишався. Перевірив силову частину, ніби в нормі. Окремо поправив калібровку в початкове значення. Спробував знову включити. І на виході отримав відсутню генерацію 220.
Що маємо: не запускається нарізка синуса, хоча на шині напруга є і сила ціла. Думав гайки 8026, спробував виконати функціональний тест. Натиснув кнопку Turn On, і диво дивне на виході з'явилося 220. Тобто силова частина точно жива.(і знову показує AC Current(A) 4ампери з яких все почалось, хоча навантаження немає)
Питання: що я прокохав? Яка з умов запуску не виконується і як перевірити? По моїй логіці, в мене проблема з якимось вимірювальним колом, на яке в тестовому режимі контроллер кладе болт. Але я не можу зрозуміти чого йому не вистачає
Добрий вечір.
Скиньте налаштування EG8026 в Device Information / Adv Settings по дефолту, думю, пiсля цього запустится

Савош Сервіс

Учасник
96 120
Друзі хто стикався зпомилкою по EG1615 LVEN щось по даташиту я нічого так і не зрозумів нажаль . Вона навіть не генерує 400в взагалі в захисті, навіть коли плата витягнута то поруч із звичайною помилкою по напрузі (так як акум від'єднано) Undervoltage пише LVEN. АБо я щось банально пропускаю з виду ,PXL 20260411 125055751

elektrik158

Новий учасник
6 0
Маю цікаве питання. Станція стандартно після вилки. Вигоріли також стандартно 1615 з живленням та 8026 з майже всі що було по п'яти вольтовій шині. Ніби все відновив, станція дає на виході 220. Але при зарядці від мережі каже що заряджається, але споживає від мережі менше 100Вт і в аккум нічого не пакується.
Для перевірки дав їй живлення на DC вхід, стала трохи дути в аккум, значить до самого АКБ ніби питань немає.
Знову подав мережу. 8026 напихує в банку 400 вольт, 1615 накачує ними трансформатор, але нижні ключі не випрямляють це для аккума. В логах пише що знаходиться в режимі зарядки.
Як я розумію до сили претензій немає, адже в зворотню сторону все працює. Оптрони зарядки та контролю 400 працюють. Поки писав подумав що єдине що мабуть не мінялося по 5 вольтам це операційник по входу мережі ( може це він мене кохає, хоча він тільки до 8026 заведений...). Зараз під рукою немає чого підкинути для перевірки гіпотези, але може за цей час ще якусь мудру ідею закинете2000

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,044 1,374
Окремі вузли в різних режимах можуть працювати як активно так і пасивно (на встроєних діодах). Звідси випливає, що можуть бути питання до керування силою.

YAK

Новий учасник
46 72
Чому 400 ? для того щоб була зарядка треба більше, десь 420-430. Відкалібруйте ДС у 8026 або трохи повисити напругу pfc заряду у 1615. Я так налаштовував
заряд і можна зробити бажану потужність заряду. В документації все є.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock