• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Прошивка Apower2000 налаштування EG1615 / EG8026

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Докладываю.
Сделал как Вы сказали:
1. По EG1615
- Device information - Inverter configuration - 0 - Write
- Advanced settings - Inverter configuration parametres -0 - Write - Save all
2. По EG8026
- Device information - Inverter configuration - 0 - Write
- Advanced settings - импорт настроек - Save all

Включаю инвертор. Увы, запуск на конфиг 1. Интересно, что
По EG1615
Device information - Inverter configuration остался 0!
Advanced settings - Inverter configuration parametres - стала 1
По EG8026
- Device information - Inverter configuration - стала 1

YAK

Новий учасник
47 74
По EG1615

У меня вроде сохранялось и Advanced settings не менялся. Странно. Попробую еще, как раз свисток с опторазвязкой пришел.

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Если Вас правильно понял, Вы смогли добиться работы на профиле 0 (клиентский) и перенесли настройки со старого EG или импортировали с аналогичного. Можно, конечно, оставить и на профиле 1, тоже работает, но он стоковый и хз под, что сконфигурирован... тем более у меня родной есть. Хотелось бы его приживить

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
якщо не помиляюсь то між Eg1615 та eg8026 на цій платі зв'язок не реалізований, лише захисти і все. Кожна працює як хоче. Коли 1615 в аварії то 8026 пофіг вона чекає свої 380в і починає працювати. Там багато не зміниш бо вони зашиті з заводу. Це версії мікросхем які зашиті під 1800W постійного ( я про EG8026), можливо потрібно на сайті EG micro замовляти з іншою версією прошивки, або ми ще не відкрили портал в максимальні зміни прошивки. Якщо станція працює і калібрування потужності не збивається то залишайте як є

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
По EG1615

У меня вроде сохранялось и Advanced settings не менялся. Странно. Попробую еще, как раз свисток с опторазвязкой пришел.
Допис оновлено:

Да, на включенном инверторе он изменил профиль
Допис оновлено:

В Advanced Settings первый пункт Register Configuration. его не меняем ?- это лучше не трогать. Поставил 0 - вообще потух. Пришлось в 1615 записать сохраненные настройки
Допис оновлено:

якщо не помиляюсь то між Eg1615 та eg8026 на цій платі зв'язок не реалізований, лише захисти і все. Кожна працює як хоче. Коли 1615 в аварії то 8026 пофіг вона чекає свої 380в і починає працювати. Там багато не зміниш бо вони зашиті з заводу. Це версії мікросхем які зашиті під 1800W постійного ( я про EG8026), можливо потрібно на сайті EG micro замовляти з іншою версією прошивки, або ми ще не відкрили портал в максимальні зміни прошивки. Якщо станція працює і калібрування потужності не збивається то залишайте як є
Тогда вопрос риторический. Зачем реализован профиль 0? У меня на него переходит инвертор, если во время работы подключиться к EG8026 - как Вы писали в первом посте и в Device information - Inverter configuration меняю на 0 - Write. На секунду выход отключается и включается уже на профиле 0. 230 вольт на выходе
Допис оновлено:

Если бы точно знать, что EG все время будет работать на профиле 1 - заводском, я бы подогнал коэфициенты, что бы мощность правильно показывал и успокоился). Хочу понять, что именно меняет профили? Может что то с лиц панели? или я что то недонастраиваю в 1615...
Допис оновлено:

Получается, что при производстве станций под разные мощности идут разные конфигурации в эти EG. Мы при ремонте покупаем наугад новую, непонятно, под что сконфигурированную и остается только калибровками подгонять под ремонтируемый девайс?

Вкладення

• 1615 старт2.jpg
    1615 старт2.jpg
    325.5 Кб · Перегляди: 51
Останнє редагування:

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
на скріншоті що ви виділили це щось типу 1 сторінка налаштувань типу можна написати 2 і будуть вже інші налаштування але там пофіг. Там ще є записи налаштувань в оперативну пам'ять і налаштування збережені доки на мікросхемо поступає живлення і інша основна пам'ять де записані налаштування на постійно.

YAK

Новий учасник
47 74
Якщо зв'язка нема (Rx Tx) то система не працює взагалі. 8026 не включається на режим інвертора. У мене було таке, був обрив по tx. Відновив - поїхало.
Допис оновлено:

на скріншоті що ви виділили це щось типу 1 сторінка налаштувань типу можна написати 2 і будуть вже інші налаштування але там пофіг. Там ще є записи налаштувань в оперативну пам'ять і налаштування збережені доки на мікросхемо поступає живлення і інша основна пам'ять де записані налаштування на постійно.
Так щось таке. І на це все накладаються китайські глюки, то не записує, то зависає. Наприклад я хотів на Аpower1000 зробити зарядку 800 Вт, ставлю 800 - контролер скидаєтся і перевантажуєтсья, а 400 і 700 і 1000 пройшло.

Останнє редагування:

Tereha

Активний учасник
112 152
Якщо зв'язка нема (Rx Tx) то система не працює взагалі. 8026 не включається на режим інвертора. У мене було таке, був обрив по tx. Відновив - поїхало.
Допис оновлено:

Так щось таке. І на це все накладаються китайські глюки, то не записує, то зависає. Наприклад я хотів на Аpower1000 зробити зарядку 800 Вт, ставлю 800 - контролер скидаєтся і перевантажуєтсья, а 400 і 700 і 1000 пройшло.
Доброго
Підкажіть будь ласка . Аpower1000 після заміни 8026 все працює , тільки зарядка не коректно (150-200 вт) більше ніяк (
Налаштування зарядки в 8026 чи 8015?
І яке поле?
Дуже Дякую!!!!!!!!!!!

YAK

Новий учасник
47 74
було таке. Треба повисити pfc до 425..430 в а обмеження поставте 700 вт EG1615, Advanced , pfc voltage 4250 current 700.

teskazp

Активний учасник
147 153
Рекомендую почитать и местами вникнуть почему у вас что то не сохраняется.

Вкладення

• 1615-8026.pdf
    2.5 Mб · Перегляди: 83

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Добрый день.
В мануале указано, что после внесения и cохранения изменений в EG8026, для того что бы измененные параметры вступили в силу, необходимо в EG1615 - Advanced Settings - Inverter control parametres поставить 0 - Write
Делаю по мануалу:
Подключаюсь к EG8026
1. Device Information - Inverter Configuration ставлю 0 - Write
2. Advanced Settings - прописываю настройки из родного конфига - Write - Save All
Подключаюсь к EG1615
3 Advanced settings - Inverter configuration parametres - 0 - Write - Save all

Переподключаюсь, проверяю, мои изменения сохранились.
Включаю инвертор.
Подключаюсь к EG8026. Inverter Configuration вместо 0 на работающем инверторе 1
Подключаюсь к EG1615. Advanced settings - Inverter configuration parametres вместо 0 на работающем инверторе 1

В общем, на включенном инверторе что то меняет пользовательский профиль 0 на профиль по умолчанию 1, на нем и работает. Если выключить и подключиться повторно к EG в вышеуказанных пунктах нули, как и было изначально.

Вкладення

• EG8026 до включения.jpg
    EG8026 до включения.jpg
    232 Кб · Перегляди: 41
  • EG1615 до включения.jpg
    EG1615 до включения.jpg
    244.1 Кб · Перегляди: 41
  • EG8026  во время работы.jpg
    EG8026 во время работы.jpg
    330.7 Кб · Перегляди: 39
  • EG1615 во время работы.jpg
    EG1615 во время работы.jpg
    336.7 Кб · Перегляди: 44
Останнє редагування:

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Налаштувати потрібно коли інвертор вимкнено і плватка вийнята
Добрый день!
Да, я так и делаю. Фото до включения - это плата на столе, подключена к ноутбуку. Фото во время работы - это ноут подключен к работающей станции
В первом сообщении этой темы Вы писали: "ось тут налаштування EG8026 для 2600W ( як згадувалось вище їй пофіг на конфігурацію щоб я не писав що б не змінював" Вот и я с этим пытаюсь разобраться

Я просто хотел показать, что несмотря на то, что мы вносим изменения в пользовательский профиль, сохраняем их, во время работы инвертор все равно переходит на работу по профилю по умолчанию (единица). Если кто то будет настраивать после ремонта AP1000/AP2000 - посмотрите, пожалуйста, на каком профиле у Вас работает

Останнє редагування:

romanyarovyi

Новий учасник
23 70
Я все ще на зв'язку з китайцями. Вже більше тижня переписуємось. По проблемі налаштувань EG8026 було моє перше питання. Впринципі в якому сам розібрався але китайці теж відписали і вказали що треба поставити 0 в Inverter configuration page selection. Відповідно в мене виставлені нулі в Inverter Configuration в EG1615 і EG8026, а також 0 в Inverter Configuration Page Selection EG1615. Після цього все поїхало і я зміг міняти налаштування в EG8026 і все в ній зберігається і записується. По моїй проблемі з нульовими показниками потужності китайці допомогли розібратись (хоча 888 при першому включенні все ще є), зараз є ще одна проблема - з зарядкою. Перезаписуються значення Charging Settings в EG1615 і відповідно не можу виставити параметри зарядки, бо мені треба 51В напругу а дефолтна 55. Коли інвертор починає хавати півтора реальних кіловати на заряд я просто його відключаю з розетки бо не знаю де він захоче зупинитись і чи зупиниться. То от після цього всі показники в Charge Settings перезаписуються дефолтними, але лиш вони, всі решта на місці. От зараз пробую витягнути з китайців інформацію по цьому. Коли закінчу з ними то зберу все інфо що від них отримав і розпишу максимально доступно тут.

YAK

Новий учасник
47 74
Я все ще на зв'язку з китайцями. Вже більше тижня переписуємось. По проблемі налаштувань EG8026 було моє перше питання. Впринципі в якому сам розібрався але китайці теж відписали і вказали що треба поставити 0 в Inverter configuration page selection. Відповідно в мене виставлені нулі в Inverter Configuration в EG1615 і EG8026, а також 0 в Inverter Configuration Page Selection EG1615. Після цього все поїхало і я зміг міняти налаштування в EG8026 і все в ній зберігається і записується. По моїй проблемі з нульовими показниками потужності китайці допомогли розібратись (хоча 888 при першому включенні все ще є), зараз є ще одна проблема - з зарядкою. Перезаписуються значення Charging Settings в EG1615 і відповідно не можу виставити параметри зарядки, бо мені треба 51В напругу а дефолтна 55. Коли інвертор починає хавати півтора реальних кіловати на заряд я просто його відключаю з розетки бо не знаю де він захоче зупинитись і чи зупиниться. То от після цього всі показники в Charge Settings перезаписуються дефолтними, але лиш вони, всі решта на місці. От зараз пробую витягнути з китайців інформацію по цьому. Коли закінчу з ними то зберу все інфо що від них отримав і розпишу максимально доступно тут.
В мене зарядку вдалось відрегулювати для AP1000, писав як. Для конера незнаю чи вийде, на зарядку не тестував. А чому "0" потужність була ?

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Я все ще на зв'язку з китайцями. Вже більше тижня переписуємось. По проблемі налаштувань EG8026 було моє перше питання. Впринципі в якому сам розібрався але китайці теж відписали і вказали що треба поставити 0 в Inverter configuration page selection. Відповідно в мене виставлені нулі в Inverter Configuration в EG1615 і EG8026, а також 0 в Inverter Configuration Page Selection EG1615. Після цього все поїхало і я зміг міняти налаштування в EG8026 і все в ній зберігається і записується.
Вы писали в теме по AP2000
Теж зараз граюсь з EG8026. Мав ту ж проблему що Advanced settings записуються лиш до першого зняття живлення або ресета чіпа. Не міг змінити напругу з 220 на 230В. Написав в техпідтримку EGMicro але одразу як написав сам розібрався. Називається читайте інструкцію. Там написано що треба виставляти біт в строці Inverter comfiguration : 0 - custom area, 1 - default. Коли виставив 0 то все записалось і при знятті напруги зберігається. Але напруга так і не змінилась. Всерівно видає 220. Ще розбираюсь

Скажите, это удалось решить?

romanyarovyi

Новий учасник
23 70
Добре, бачу по питанням що треба розписати зараз що відомо.
По перше по конфігурації. В основному все написано в мануалі. Так як ми міняємо мікросхеми і налаштовуємо то дефолтні налаштування нам не підходять. Тому потрібно брати користувацькі. Для цього в трьох полях мають бути виставлені нулі. Я вже писав вище. Це Inverter Configuration в Device information обох чіпів. А також Inverter Control Parameters / Inverter Configuration Page Selection в Advanced Settings EG1615. Не забуваємо зберігатись через Save all. Після цього я зміг змінити напругу з 220В до 230В.
Далі було питання по 0 потужності . Китайці підтвердили що проблема в прошивці EG8026, але перед тим як скинути прошивку сказали що потрібно перевірити цілісність передачі даних між програмою і чіпом по команді Read All. Я встановив сніфер ком порта і дивився які пакети передаються. Перший скріншот який їм відправив китайці забракували і сказали спробувати інший порт. Скрін прикріплюю (фото 1). В мене був довгий USB подовжувач причому неекранований, думаю в цьому причина. Спробував без подовжувача в інший USB. Картинка вже зовсім інша. Фото 2. На що китайці сказали що це добре і скинули прошивку. Заливається на вкладці Firmware Update. Натискаєм спочатку Load APP File потім Download. Фото 3. Але коли я її почав грузити то залилось до 1% і зависло. Почекав, нічого не змінилось і нажав знову download. Дойшло до 5% і те саме. Через декілька спроб перестало грузитись взагалі. Подумав що "ну - цегла". Але спробував інший USB конвертер. Перед цим користувався FT232 з опторозв'язкою, а потім спробував старий на CH340 і через нього все залилось до 100%. Прошивку для EG8026 прикріплюю, але чи підійде вона вам не можу знати. Китайці скинули на мою версію чіпа. Тому зашивайте на ваш страх і ризик. Але вам ніхто не заважає самим написати китайцям. Наче відповідають і допомгають. Після перепрошивки значення потужності почали відображатись хоча при першому запуску (коли відпрацьовує Softstart) всерівно 888. Якщо виключити і включити то вже 0 (без SoftStart) і при під'єднанні навантаєення показує правильну потужність. Але чомусь тепер коли я підключаюсь до EG8026 неважливо чи напряму чи через Transparent transmission в EG1615 то інвертор вимикається. Саме в момент підключення. Все ще чекаю відповіді від китайців.
Ну і ще відкрите питання з зарядкою. Нічого не можу виставити, перезаписується дефолтом. Те що описував вище. Тут якось цікаво бо чіп вибирає не цілу сторінку дефолтних значень, а лиш одну її графу - Charging Settings. Пробував міняти параметри захисту від перевищення струму заряду то вони відпрацьовують коректно при цьому.
На даний момент вся інформація. Дали WhatsApp інженера і сказали питати йому напряму. Через різні часові пояси і графіки роботи 1 питання-відповідь займає по суті 1 робочий день. У вацап інженеру написав, але він поки не відписує. Чую що ця епопея ще може зайняти деякий час. Але може хоча б буде якась корисна інформація на майбутнє.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    156.8 Кб · Перегляди: 71
  • 2.jpg
    2.jpg
    200.8 Кб · Перегляди: 75
  • 3.png
    3.png
    101.4 Кб · Перегляди: 75
  • EG8026_APP.zip
    23.4 Кб · Перегляди: 36

IIIKWARKA

Новий учасник
20 6
Добрый день. Я тоже писал Китайцам на почту по поводу настроек, но они так и не ответили, наверное их сильно достали ......
Тоже проблема с мощностью показывает 0, и также косяк при выключенной станции и втыкая в розетку зарядка не происходит, зато при включенной станции и включенном инверторе зарядка работает. Куда им писать что бы подправили мощность и подправили зарядку ?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock