Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Перепрошую. Я в цому ділі навичок. Буду взагалі перший раз прошивати. Я в ваганнях чи підійде?Доброго, чим Вам мій не подобається з 1 дописа?
Вона згоріла(в КЗ). Буду ставити нову.Все підходить. Для чого чи правильно сказати чому Вам потрібно прошивати саме цю мікросхему?
Підскажіть будь ласка. ЯК правельно підключити програматор ST-LINK V2 до плати, якими виводами до яких отворів на плалаті?Доброго, чим Вам мій не подобається з 1 дописа?
++ ВЕЛИКА ВАМ ДЯКА ВІД ЗСУНа платі повинно бути підписано. 3,3B; CLK (49 вивід контроллера); DIO (46 вивід); і GND.
PN8054P, скоріш за всеДопоможіть дізнатися що це за мікросхема U23 або її аналог
++ ДякуюPN8054P, скоріш за все
Доброго дня, є EcoFlow delta на платі не написано де який вихід можете допомогти?На платі повинно бути підписано. 3,3B; CLK (49 вивід контроллера); DIO (46 вивід); і GND.
КвадратнийДоброго дня, є EcoFlow delta на платі не написано де який вихід можете допомогти?
Можете ще підсказати яким програматором і програмою користуєтеся, свої варіанти перебираю не хоче навіть підключати до процесораКвадратний3.3v, наступний SWDIO, далі SWCLK, потім GND.
Доброго дня, прошив БМС вашої прошивкою, але вона не вмикається, можете підсказати в чому може бути проблема?Дампи з повністю робочої станції
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.