• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Резервна копія прошивки зарядної станції EcoFlow DELTA 2 (EFD330)

santv18

Учасник Platinum
316 499
Save file натискаєте. Scorpion-valera, було би цікавіше якщо б Ви створили тему і описали проблему. Чому хочете прошивати контролер?

scorpion-valera

Новий учасник
4 0

Jeka874

Новий учасник
1 0
Огромнейшее спасибо за дампы , знакомым военным получилось поднять станцию. И ребят выбитый проц , меняйте стаб от греха подальше u 14 менял , тоже влип . Пришлось перекатывать.

SeagateAL

Новий учасник
19 18
V1.0.2.85
Допис оновлено:

В мене прикол якийсь з цією станцією. Клієнт приніс не вмикається не заряджається. Стартанув батарею. Все назад підключив помилку батареї бє. Виходи не вмикає. Але почала показувати 100%заряду.
Термо перевірив працюють на батареї. Всі сигнали доходять по шлейфу. Давав навантаження на саму батарею все ок. Всі плати прошив старими дампами. Запустив з кнопки на панелі все запустилось реле клацнути. 100% заряду, без помилок. Включив 220 на розряд запустилось. Через 5 сек. Оверлоад і помилка по батареї. Всі транзюки справні цілі. Хз куди ще копати
Допис оновлено:

Оновив назад до останньої версії відразу помилка батареї...

Вкладення

• MR330-PSDR-V1.0.4(U14) оновлення на 05.12.2025.bin
    256 Кб · Перегляди: 28
  • MR330-PSDR-V1.0.4(U28) оновлення на 05.12.2025.bin
    256 Кб · Перегляди: 24
  • MR330-UV-BMS-V2.0.0 оновлення на 05.12.2025.bin
    256 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
А пошукайте тут нещодавно було, навіть фото, біда в самій батареї, підкажу- хренова точечна зварка люмінія та нікельованої ленти.

SeagateAL

Новий учасник
19 18
А пошукайте тут нещодавно було, навіть фото, біда в самій батареї, підкажу- хренова точечна зварка люмінія та нікельованої ленти.
Та перевіряв. І не раз. І під навантаженням 20A на саму батарею без бмс
Допис оновлено:

Але для цікавості завтра знову розберу. І попробую просто проварити

Serios

Майстер
257 368
Ви давали навантаження на всю АКБ в цілому, а ті проварки йдуть на плату до шлейфів на бмс, і воно якби контачить, а потім контакт пропадає, бмс валить в аварію. Розбирайте батарею та ретельно дивіться, одна якась проварка точно гуляє .

SeagateAL

Новий учасник
19 18
Ви давали навантаження на всю АКБ в цілому, а ті проварки йдуть на плату до шлейфів на бмс, і воно якби контачить, а потім контакт пропадає, бмс валить в аварію. Розбирайте батарею та ретельно дивіться, одна якась проварка точно гуляє .
Лади

SeagateAL

Новий учасник
19 18
дякую за підказку. реально допомогло. замінив всі контакні площадки та нормально приварив

1mpress

Новий учасник
3 2
И доброго, форумчане. Ни у кого не завалялся дамп с морды? Или там бит защиты стоит?

oversize

Активний учасник
169 118
б/в морд у продажу багато) чи у вас з серійним номером заморочка?

radiiocom

Новий учасник
13 2
Заменил и прошил u14 ,нет запуска генерации 220 ,остальное работает .Вопрос питания на u14 в штатном режиме ?сейчас там 2.5в ,вроде бы звонится через диод со стаба на 3,3в 7733-2

MikolaKohut

Новий учасник
8 0
доброго дня, підкажіть будь ласка. Що я не так роблю, не можу прошити 32f303 контролер U14 EcoFlow delta2. Може неправильно підключаю або не робочий st-link v2
IMG 20260121 165256IMG 20260121 165302IMG 20260121 165424IMG 20260121 165309

Останнє редагування модератором:

dmMaster

Учасник
67 150
Тут полно тем чем их шьют,от себя скажу лучше dap-link и родной утилитой шей,достаточно удобно работать,цена копейки ,автоматом определяет,стабильно шьёт
Допис оновлено:

и судя по фото использовал не те сигналы с прога -rst и swm а нужны clk и swd

Останнє редагування:

Alex*Under

Новий учасник
6 2
Screenshot 2026 01 21 at 172937
З таким налаштуванням дамп буде 4кВ (читайте вище на сторінці)

Сам St-Link робочій? З іншими камінцями з'єднується? (з іншими маю на увазі stm a не gd)
у мене схожа історія з офіційним V3minie - не з'єднуется ні в стлінку ні в гд-лінку ні в кубпрограмері. Хоча з процами stm конектиться без зайвого клопоту.

MikolaKohut

Новий учасник
8 0
Переглянути вкладення 5206

Сам St-Link робочій? З іншими камінцями з'єднується? (з іншими маю на увазі stm a не gd)
у мене схожа історія з офіційним V3minie - не з'єднуется ні в стлінку ні в гд-лінку ні в кубпрограмері. Хоча з процами stm конектиться без зайвого клопоту.

Переглянути вкладення 5206

Дякую. Яким програматор можна прошити gd проц.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock