Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Я бы советовал шить через штатный SWD на плате ,он прекрасно шьётся внутрисхемно утилитой от gigadevice - GD-Link Programmer с помощью daplink за 120грнДякую, що відповили.... шо за каретки?.... зараз покопаю по просторам
Допис оновлено:
Я мабудь не коректно вопрс задав, пробачте,
В мене згоріла stm на платі bms delta 2
Чі можно запаяти її на плату та прошити ST-LINK2 ?
А бо требо через сістемну плату
Системна плата STM32F030C8T6 ARM STM32
такий?Спасибо!...Я даже не знал, что TP-Link есть замена такая... посмотрим.....Я бы советовал шить через штатный SWD на плате ,он прекрасно шьётся внутрисхемно утилитой от gigadevice - GD-Link Programmer с помощью daplink за 120грн
Процы вже прийшли, завтра буду пробувати....Я шью с помощью этого как наБудь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!,но думаю разницы нет ,просто с type C мне больше нравится и удобство программы gdlink prog и софтиной PowerWriter ,но для него свой программатор PWlink PW200
Оце распект Вам!!! Дякую!!!!держи 20
Пробую.... не так все просто... дума зашью сейчас как SPI Flash типа 25ю.... да не тут то былоПроблемы могут быть из-за длины проводов,контакта, понизьте частоту swd_clk

Як.чим? программаторомА чим ви прошили в ітозі?
А у вас не было проблем, что Gdlink prog не видит коннекта?Я шью с помощью этого как наБудь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!,но думаю разницы нет ,просто с type C мне больше нравится и удобство программы gdlink prog
Как правило,всё хорошо конектится,главное хороший контакт.А у вас не было проблем, что Gdlink prog не видит коннекта?
Дякую велике. Прошивка БМС допомогла, станція почала працювати штатно з першого разу. Накатав потім паручку оновлень до останньої версії. Плату шив окремо від банок.Дамп прошивки BMS плати зарядної станції EcoFlow DELTA 2 (EFD330)
MR330-UV-BMS-V1.0.3 (2022-05-17)
Ексклюзивно
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.