• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Ремонт зарядної станції EcoFlow River Max (EF4 MAX)

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Так ви підкинули самі. Питання хіба чому дотепер нічого з тим не зробили... Важко знайти хто драйвера живить?

volodimirk

Активний учасник
117 98
Ибо ночь была глубокая и охоты разбираться не было. И пока нет. Вернусь с ответами ;)

volodimirk

Активний учасник
117 98
Дошли сегодня руки наконец до этой EcoFlow River Pro EF4 PRO

Которая с прогаром под ЕГ2113 была...
Снял БП. на нем были сгоревшие шунт R230 (0.1Ohm), R229(20Ohm), Q5 (CS13N50F)

Поменял всё это счестье. Поднялись напруги 15В на драйвера и 5В на плату проца.

А вот 12 вольт - никак. Там есть контроллер токовы U2 ( UC2845 ) . Но маркировку до конца разобрать не могу ...
Есть у кого инфа , ЧТо это за микуруха...?

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Може таки ШІМ UC3845 ?
o_O
Схемотехніка БЖ така, що заживлятись воно може як від DC/AC так і DC/DC

Останнє редагування:

volodimirk

Активний учасник
117 98
буква в конце не разборчиво.
Сидел пялился в даташит- буква A или D — имеет значение, насколько я понял…

Спрашиваю , кто знает точно манкировку — это ага или Д в конце…

Что такое это за микросхема я понимаю - нужно знать точно какая…

volodimirk

Активний учасник
117 98
Пробачаю. Проехали. Позиционный номер я указал (U2) . Но за анализом моего уровня электротехнической грамотности ты оного не узрел...
И , да, я ламер... Я портной / програмист / инженер литейщик ( всё - без шуток ) -- но никак не электронщик. Только притворяюсь...

ПО вопросу - повторюсь , не надо , проехали , сам разберусь.
Допис оновлено:

Ecoflow River MAX. ПРи включении выхода 220В издает свист, треск (напряжение на выходе ~230V) . Трогаю пальцами трансформатор Т1 - характер свиста меняется, напруга скачет...
Возможно, кто-то сталкивался с таким поведением. Насколько я понимаю, что-то случилось с сердечником (раскололся) и теперь транс чудит...
Допис оновлено:

Ecoflow River MAX. ПРи включении выхода 220В издает свист, треск (напряжение на выходе ~230V) . Трогаю пальцами трансформатор Т1 - характер свиста меняется, напруга скачет...
Возможно, кто-то сталкивался с таким поведением. Насколько я понимаю, что-то случилось с сердечником (раскололся) и теперь транс чудит...

Останнє редагування:

Uho

Новий учасник
2 0
Можливо комусь зекономить час на пошук несправності. Якщо поміняли захисні діоди на платі BMS , а все одно на шині сигнали малої амплітуди то зразу перевірте захисні діоди з другої сторони шлейфу. Вони стоять з обох сторін. Якщо немає рідних щоб поміняти ставте хоча б 6ke6.8ca . Не красиво бо великі , але краще так ніж нічого.

Igor Jon

Новий учасник
1 0
Доброго дня.
Хто може підказати вистріливші елементи у

EcoFlow River Max​

Вкладення

• 1.png
    1.png
    259.6 Кб · Перегляди: 217

MaksT

Новий учасник
4 4

Вкладення

• photo_1_2024-12-23_22-29-59.jpg
    photo_1_2024-12-23_22-29-59.jpg
    115.4 Кб · Перегляди: 176
  • photo_2_2024-12-23_22-29-59.jpg
    photo_2_2024-12-23_22-29-59.jpg
    117.8 Кб · Перегляди: 174

santv18

Учасник Platinum
316 499
Q5 і Q22 це P- канальні польові транзистори CRTD700P10L. 100В, 26А.

Max_1999

Новий учасник
8 4
Получилось решить проблему? У меня с EcoFlow River Max почти один в один , бмс запускается, на выход питание выдает и не показывает процент заряда выдает ошибку связи с батареей, по шине I2c передача данных идет. Может проблема в ID при связи морды и BMS?

Aleks.sander.15

Новий учасник
3 0
Доброго дня, прошу допомоги чи поради в ремонті, Ecoflow river max зайшла в ремонт з несправностю «не заряджається до кінця», але після відʼєднання конектора bms від плати і підʼєднання, морда перестала працювати, заряжатись також перестала, розбаланс на банках є, зярядив окремо верхню секцію щоб вирівняти секції, нічого не змінилось, на нижній батареї також є розбаланс.
Верхня батарея bms запускається але мигає 5 разів і світиться- на виході 1В. Прошивка читається -128кб
Нижня батарея bms запускаєтсья і мигає постійно- на виході 1В.(на секціях по 3.5 як і в першій). Прошивка не читається.

Serios

Майстер
257 368
Попалили супресори по ланцюгах комунікації, може смикнули бмс на працюючій станції, міняйте, для діагностики демонтуйте.

Aleks.sander.15

Новий учасник
3 0
Попалили супресори по ланцюгах комунікації, може смикнули бмс на працюючій станції, міняйте, для діагностики демонтуйте.
Дякую, буду шукати, приблизно на це і грішив, але не понятно було чому все ж дві bms себе по різному ведуть- блимають по різному, хоч і не видають обидва нічого.

Tech2005

Новий учасник
4 2
Прошивка River Max extra Bat

Вкладення

• River Max (extra bat).bin
    128 Кб · Перегляди: 18
  • River Max (extra bat)E103CBT6.bin
    128 Кб · Перегляди: 13

Intendant

Новий учасник
5 0
Шановні форумчани, я продовжую свій попередній допис та ділюсь з вами своїм досвідом роботи з зарядними станціями EcoFlow.
Можливо ви всі бачили таку помилку станцій компанії EcoFlow.

Переглянути вкладення 563

На ютубі, інших форумах, сайтах, всі пишуть що потрібно відкалібрувати акумулятори. Десь хтось пише що потрібно нажати та потримати POWER на 20 сек., та BMS зробить RESET, оновити програмне забезпечення, або відправити на гарантійне або пост-гарантійне обслуговування.
Але все дуже банально просто, все спілкування BMS плати та панелі управління відбувається через UART протокол, інколи буває що їхній зв'язок порушується та відповідно панель показує неправдиву інформацію, як на відео.
І ось я звами ділюсь інформацією, як то все перевірити.
Перевіряти потрібно в режимі «прозвонки» – перевірки діодів на вимкненій BMS (світлодіод не світиться).

Мапа опору конекторів BMS EcoFlow River |EcoFlow River Max​

Переглянути вкладення 564

В моєму випадку спрацював захисний діод D23 на сигналі TPTX, я його замінив.

RLSD32A051C​

Переглянути вкладення 621
З вами є можливість зв'язатися?

Kostyasv5

Новий учасник
44 2
У меня тоже проблема такая, скорее всего нет связи с бмс у экофло. Но я не могу найти эту проблему, по заряду все нормально, ячейки целые…. Может кто знает фото приложил (дельта Макс 2000)

Вкладення

• IMG_1991.jpeg
    4.7 Mб · Перегляди: 54
  • IMG_1990.jpeg
    6.5 Mб · Перегляди: 31

Mtv

Майстер
285 440
У меня тоже проблема такая, скорее всего нет связи с бмс у экофло. Но я не могу найти эту проблему
осцилографом дивились обмін ?
Допис оновлено:

Це тільки візуальна перевірка ?
в цифрах це які показникі ?

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock