Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Пробач, Але ти поводиш себе як ламербуква в конце не разборчиво.
Доброго, дуже погано видно але наче:Доброго дня.
Хто може підказати вистріливші елементи у
EcoFlow River Max
Дякую, буду шукати, приблизно на це і грішив, але не понятно було чому все ж дві bms себе по різному ведуть- блимають по різному, хоч і не видають обидва нічого.Попалили супресори по ланцюгах комунікації, може смикнули бмс на працюючій станції, міняйте, для діагностики демонтуйте.
З вами є можливість зв'язатися?Шановні форумчани, я продовжую свій попередній допис та ділюсь з вами своїм досвідом роботи з зарядними станціями EcoFlow.
Можливо ви всі бачили таку помилку станцій компанії EcoFlow.
Переглянути вкладення 563
На ютубі, інших форумах, сайтах, всі пишуть що потрібно відкалібрувати акумулятори. Десь хтось пише що потрібно нажати та потримати POWER на 20 сек., та BMS зробить RESET, оновити програмне забезпечення, або відправити на гарантійне або пост-гарантійне обслуговування.
Але все дуже банально просто, все спілкування BMS плати та панелі управління відбувається через UART протокол, інколи буває що їхній зв'язок порушується та відповідно панель показує неправдиву інформацію, як на відео.
І ось я звами ділюсь інформацією, як то все перевірити.
Перевіряти потрібно в режимі «прозвонки» – перевірки діодів на вимкненій BMS (світлодіод не світиться).
Мапа опору конекторів BMS EcoFlow River |EcoFlow River Max
Переглянути вкладення 564
В моєму випадку спрацював захисний діод D23 на сигналі TPTX, я його замінив.
RLSD32A051C
Переглянути вкладення 621
осцилографом дивились обмін ?У меня тоже проблема такая, скорее всего нет связи с бмс у экофло. Но я не могу найти эту проблему
Це тільки візуальна перевірка ?ячейки целые….
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.