• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання BluePalm BP-S1500F не заряджається, EG8026 APFC?

hkdz

Новий учасник
15 10
Hall current прописували в 8026?.

НІ, калібровку 8026 я не прописував. Бо не всі параметри я можу виміряти, наприклад Resistor current. Я подивився по ваттметру , цифра близька до тої, що показує сама станція, як заряд, так і розряд.
А прописувати три з 4х калібраційних данних, я не став. бо незнаю як відреагує контроллер на пусте значення.

А що до параметрів в конфігурації, я вже не пам'ятаю чи вони однакові були, чи я переписав на тіж самі що були до цього. фото нижче.

Вкладення

• изображение_2026-05-11_234258879.png
    изображение_2026-05-11_234258879.png
    59.2 Кб · Перегляди: 40

William_1994

Новий учасник
27 40
НІ, калібровку 8026 я не прописував. Бо не всі параметри я можу виміряти, наприклад Resistor current. Я подивився по ваттметру , цифра близька до тої, що показує сама станція, як заряд, так і розряд.
А прописувати три з 4х калібраційних данних, я не став. бо незнаю як відреагує контроллер на пусте значення.

А що до параметрів в конфігурації, я вже не пам'ятаю чи вони однакові були, чи я переписав на тіж самі що були до цього. фото нижче.
Current bias -1 має бути

• Лайк
Реакції: hkdz

hkdz

Новий учасник
15 10
Та і на скільки я розумію в режимі зарядки 1615 контролює напругу на АКБ, та виконує функцію синхронного перетворювача. 8026 = APFC

William_1994

Новий учасник
27 40
8026 - PFC та шатківниця. 1615 - синхронник.
Допис оновлено:

Параметр 1 має бути bias current Value : -1

• Лайк
Реакції: hkdz

William_1994

Новий учасник
27 40
Цей параметр ні як не пов'язаний з перенапругою на АКБ. В заводському чіпі -1 має бути
Допис оновлено:

При повному заряді яка розбіжність по коміркам? BMS не розриває вихід при помилці Over voltage?

Останнє редагування:

hkdz

Новий учасник
15 10
Цей параметр ні як не пов'язаний з перенапругою на АКБ. В заводському чіпі -1 має бути
Допис оновлено:

При повному заряді яка розбіжність по коміркам? BMS не розриває вихід при помилці Over voltage?
Схоже що BMS керує ключами. На долю секунди напруга виростає до 5-15в (між вхід-вихід транзисторів), мультиметр не встигає зафіксувати. А потім судячи з напруги ключі що ближче до BMS залишаються відкриті, а на інших падіння напруги 0,5-0,7в, та здаеться по схемі цє CHG транзистори.
Що до комірок всі комірки 3,38в крім 3х . 3,6в / 3,6в / 3,55в . Завтра спробую окремо їх трохи розрядити, та заміряти опір. Хоча станція до цього стояла тиждень.
А також я помітив, як що заряджати малим струмом 4А, то вона може нормально відпрацювати кінець зарядки.

William_1994

Новий учасник
27 40
Допис оновлено:

Tasso

Учасник Platinum
20 4
Добрий день !
Скажіть , будь ласка, в режимі інвертора при підключенні повинно показувати АС power в утиліті EG1615lite , коли підключений до EG8026 ??? В мене їде відключення на зарядці з помилкою при досягненні 47 В ( дві станції однаково) . Я вперся в цей момент ,апаратну всю відновив, все нібито відкалібрував, вихід інвертора з правильним показником потужності . Десь щось дає помилку на останній фазі заряду. Де і що я пропустив і не дочитав 😞Порадьте , будь ласка 🙏
На фото показники при підключенні мультиварки на 900 Вт
IMG 9075

William_1994

Новий учасник
27 40
Добрий день !
Скажіть , будь ласка, в режимі інвертора при підключенні повинно показувати АС power в утиліті EG1615lite , коли підключений до EG8026 ??? В мене їде відключення на зарядці з помилкою при досягненні 47 В ( дві станції однаково) . Я вперся в цей момент ,апаратну всю відновив, все нібито відкалібрував, вихід інвертора з правильним показником потужності . Десь щось дає помилку на останній фазі заряду. Де і що я пропустив і не дочитав 😞Порадьте , будь ласка 🙏
Переглянути вкладення 7072
Потрібно калібрувати напругу батареї, бажано подивитися розбаланс, але ці станції не будуть до повної заряджати LIFEPO4, так як в них балансир пасивний та дуже малим струмом балансує, тому 48-49В це верхня межа при зарядці від мережі.

Tasso

Учасник Platinum
20 4

Потрібно калібрувати напругу батареї, бажано подивитися розбаланс, але ці станції не будуть до повної заряджати LIFEPO4, так як в них балансир пасивний та дуже малим струмом балансує, тому 48-49В це верхня межа при зарядці від мережі.
Дякую за відповідь, напругу батареї я відкалібрував , не подобається те, що зарядка закінчується , але EG8026 та кулєри продовжують працювати

Останнє редагування:

hkdz

Новий учасник
15 10
Добрий день !
Переглянути вкладення 7072

В мене така ж проблема, подивись вище, я викладував скрін , в моніторі проскакує завищену напругу, та помилку Overvoltage. Я поки що не поборов, є підозра на розбаланс.
AC Power - показує нуль, як заряд, розряд чи байпас.

Tasso

Учасник Platinum
20 4
В мене така ж проблема, подивись вище, я викладував скрін , в моніторі проскакує завищену напругу, та помилку Overvoltage. Я поки що не поборов, є підозра на розбаланс.
AC Power - показує нуль, як заряд, розряд чи байпас.
Скоріше за все це через розбаланс по коміркам, я теж до цього схиляюсь

TJAlex

Новий учасник
3 6
Доброго всім, ніхто не володіє конфігурацією на отакий різновид апарату?
Допис оновлено:

За що відповідає параметр 50 ( 0-Normally Open Switch1-Latching Switch ) ??? Маю дві плати і в одній цей параметр не прописується із значенням -4607 , а зберігається 0
Хто стикався ?
Цей параметр встановлює режим роботи входу SW_VIN. при одному значенні парвметру інвертор запускається при подачі на цей вхід постійної напруги, при іншому треба подавати короткочасно імпульс(кнопка без фіксації). Якраз маю з цим клопіт, бо в Marsteс 2200 з морди приходить сигнал ввімкнення постійний, який одночасно вмикає реле підключення навантаження.

Вкладення

• изображение_viber_2026-05-22_08-09-31-513.jpg
    изображение_viber_2026-05-22_08-09-31-513.jpg
    159.4 Кб · Перегляди: 28
Останнє редагування:

d23

Новий учасник
1 0
Доброго дня. Станція Bluepalm BP-S1500F не можу розібрати маркування Q27.можн хтось знаєIMG 20260830 101753 184

Олесь

Новий учасник
13 18
Він може керувати реле, яке над ним на фото. Якщо по схемі це так, то там можна пхати любе, що відповідає напрузі і струму, відповідної провідності.

hkdz

Новий учасник
15 10

William_1994

Новий учасник
27 40
Пошукайте вище в темі писали номінал цього транзистора, то якийсь NPN транзистор. Котрий керує релюхою.
NCE0102 або NCE6003
Допис оновлено:

Доброго дня. Станція Bluepalm BP-S1500F не можу розібрати маркування Q27.можн хтось знаєПереглянути вкладення 8164
NCE0102 або NCE6003

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock