• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання BluePalm BP-S1500F не заряджається, EG8026 APFC?

hkdz

Новий учасник
14 10
Hall current прописували в 8026?.

НІ, калібровку 8026 я не прописував. Бо не всі параметри я можу виміряти, наприклад Resistor current. Я подивився по ваттметру , цифра близька до тої, що показує сама станція, як заряд, так і розряд.
А прописувати три з 4х калібраційних данних, я не став. бо незнаю як відреагує контроллер на пусте значення.

А що до параметрів в конфігурації, я вже не пам'ятаю чи вони однакові були, чи я переписав на тіж самі що були до цього. фото нижче.

Вкладення

• изображение_2026-05-11_234258879.png
    изображение_2026-05-11_234258879.png
    59.2 Кб · Перегляди: 34

William_1994

Новий учасник
26 40
НІ, калібровку 8026 я не прописував. Бо не всі параметри я можу виміряти, наприклад Resistor current. Я подивився по ваттметру , цифра близька до тої, що показує сама станція, як заряд, так і розряд.
А прописувати три з 4х калібраційних данних, я не став. бо незнаю як відреагує контроллер на пусте значення.

А що до параметрів в конфігурації, я вже не пам'ятаю чи вони однакові були, чи я переписав на тіж самі що були до цього. фото нижче.
Current bias -1 має бути

• Лайк
Реакції: hkdz

hkdz

Новий учасник
14 10
Та і на скільки я розумію в режимі зарядки 1615 контролює напругу на АКБ, та виконує функцію синхронного перетворювача. 8026 = APFC

William_1994

Новий учасник
26 40
8026 - PFC та шатківниця. 1615 - синхронник.
Допис оновлено:

Параметр 1 має бути bias current Value : -1

• Лайк
Реакції: hkdz

William_1994

Новий учасник
26 40
Цей параметр ні як не пов'язаний з перенапругою на АКБ. В заводському чіпі -1 має бути
Допис оновлено:

При повному заряді яка розбіжність по коміркам? BMS не розриває вихід при помилці Over voltage?

Останнє редагування:

hkdz

Новий учасник
14 10
Цей параметр ні як не пов'язаний з перенапругою на АКБ. В заводському чіпі -1 має бути
Допис оновлено:

При повному заряді яка розбіжність по коміркам? BMS не розриває вихід при помилці Over voltage?
Схоже що BMS керує ключами. На долю секунди напруга виростає до 5-15в (між вхід-вихід транзисторів), мультиметр не встигає зафіксувати. А потім судячи з напруги ключі що ближче до BMS залишаються відкриті, а на інших падіння напруги 0,5-0,7в, та здаеться по схемі цє CHG транзистори.
Що до комірок всі комірки 3,38в крім 3х . 3,6в / 3,6в / 3,55в . Завтра спробую окремо їх трохи розрядити, та заміряти опір. Хоча станція до цього стояла тиждень.
А також я помітив, як що заряджати малим струмом 4А, то вона може нормально відпрацювати кінець зарядки.

William_1994

Новий учасник
26 40
Допис оновлено:

Tasso

Учасник Platinum
20 4
Добрий день !
Скажіть , будь ласка, в режимі інвертора при підключенні повинно показувати АС power в утиліті EG1615lite , коли підключений до EG8026 ??? В мене їде відключення на зарядці з помилкою при досягненні 47 В ( дві станції однаково) . Я вперся в цей момент ,апаратну всю відновив, все нібито відкалібрував, вихід інвертора з правильним показником потужності . Десь щось дає помилку на останній фазі заряду. Де і що я пропустив і не дочитав 😞Порадьте , будь ласка 🙏
На фото показники при підключенні мультиварки на 900 Вт
IMG 9075

William_1994

Новий учасник
26 40
Добрий день !
Скажіть , будь ласка, в режимі інвертора при підключенні повинно показувати АС power в утиліті EG1615lite , коли підключений до EG8026 ??? В мене їде відключення на зарядці з помилкою при досягненні 47 В ( дві станції однаково) . Я вперся в цей момент ,апаратну всю відновив, все нібито відкалібрував, вихід інвертора з правильним показником потужності . Десь щось дає помилку на останній фазі заряду. Де і що я пропустив і не дочитав 😞Порадьте , будь ласка 🙏
Переглянути вкладення 7072
Потрібно калібрувати напругу батареї, бажано подивитися розбаланс, але ці станції не будуть до повної заряджати LIFEPO4, так як в них балансир пасивний та дуже малим струмом балансує, тому 48-49В це верхня межа при зарядці від мережі.

Tasso

Учасник Platinum
20 4

Потрібно калібрувати напругу батареї, бажано подивитися розбаланс, але ці станції не будуть до повної заряджати LIFEPO4, так як в них балансир пасивний та дуже малим струмом балансує, тому 48-49В це верхня межа при зарядці від мережі.
Дякую за відповідь, напругу батареї я відкалібрував , не подобається те, що зарядка закінчується , але EG8026 та кулєри продовжують працювати

Останнє редагування:

hkdz

Новий учасник
14 10
Добрий день !
Переглянути вкладення 7072

В мене така ж проблема, подивись вище, я викладував скрін , в моніторі проскакує завищену напругу, та помилку Overvoltage. Я поки що не поборов, є підозра на розбаланс.
AC Power - показує нуль, як заряд, розряд чи байпас.

Tasso

Учасник Platinum
20 4
В мене така ж проблема, подивись вище, я викладував скрін , в моніторі проскакує завищену напругу, та помилку Overvoltage. Я поки що не поборов, є підозра на розбаланс.
AC Power - показує нуль, як заряд, розряд чи байпас.
Скоріше за все це через розбаланс по коміркам, я теж до цього схиляюсь

TJAlex

Новий учасник
3 4
Доброго всім, ніхто не володіє конфігурацією на отакий різновид апарату?
Допис оновлено:

За що відповідає параметр 50 ( 0-Normally Open Switch1-Latching Switch ) ??? Маю дві плати і в одній цей параметр не прописується із значенням -4607 , а зберігається 0
Хто стикався ?
Цей параметр встановлює режим роботи входу SW_VIN. при одному значенні парвметру інвертор запускається при подачі на цей вхід постійної напруги, при іншому треба подавати короткочасно імпульс(кнопка без фіксації). Якраз маю з цим клопіт, бо в Marsteс 2200 з морди приходить сигнал ввімкнення постійний, який одночасно вмикає реле підключення навантаження.

Вкладення

• изображение_viber_2026-05-22_08-09-31-513.jpg
    изображение_viber_2026-05-22_08-09-31-513.jpg
    159.4 Кб · Перегляди: 24
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock