мабуть розробники вирішили застосувати герметичний дц-дц перетворювач...Не простіше було зробити як в Ecoflow допоміжний слаботочний імпульсний блок живлення.
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
мабуть розробники вирішили застосувати герметичний дц-дц перетворювач...Не простіше було зробити як в Ecoflow допоміжний слаботочний імпульсний блок живлення.
Ну так, але тоді правильніше було ставити B1515S або 1512S, до речі дані перетворювачі не стабілізовані по виходу, тобто напруга виходу міняється пропорційно до тої що на вході, тому і поставили ще 7812. Замовив декілька, особисто перевірив. І ще запхали то все поближче до трансформатора, де макс. температура і ВЧ магнітне поле.. Також розробники вирішили не застосовувати драйверів між виходами EG1615 і затворами низьковольтних мосфетів...мабуть розробники вирішили застосувати герметичний дц-дц перетворювач...
Пару сторінок вище, кидали конфіги на eg8026. А от eg1615 поки що немає.Поділіться будьласочка конфігами для BluePalm BP-S1500F, що на eg8026, що на eg1615, ато скоро знову попалю і плати і транзистори(
Бо я так розумію що саму вихідну потужність вимірює eg8026
Дякую, буду чекати, але вибачте конфіг на eg8026 я не знайшов(

Саме так, якщо мова про плату з Ali EG1615DM1. Замовив 2 шт (з однієї випаяв 121U31 та драйвера EG), саме так і було. Конфігурував USB-UART "свистком" перед встановленням в станцію, від'єднував-приєднував і перевіряв чи зберігає параметри. Можу скинути продавця, де купував.Ви впевнені що "Також має два конфіги, 0 та 1, але 0 захищений, а 1 можна правити, з котрим станція працює. "
Мені як раз така потрібна щоб 1 можна правити. Річ у тім що деякі станції продовжують працювати на конфігурації 1, яку я не можу правити. Зазвичай 0 нульову можна правити.
У мене станція BP-S2000F після ремонту і заміни плати EG8026DM2 з аліекспреса, також неправильно показує вихідну потужність, завишає приблизно в 3 рази і відповідно відключається якщо дати більше 800ВТ.Закоротив шунт на виході після реле- показує споживання правильно
Та то робилося для максимальної уніфікації та простої штамповки на заводі) Не для інженерних ізисківЯкщо їм не вистало місця

Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.