• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Зарядна станція Bluetti Elite 100 V2

Vitaly_ODS

Активний учасник
104 156
Доброго дня, шановні !!!
в мене лежали 3 станції Elite 100 V2 з однією проблемою не вмикаються, коли я почав колупати резистор F5, на який вказав пан Vitaly_ODS і трапилося чудо, всі станції запрацювали. )))
Рад, что мой совет Вам помог)

allexford

Новий учасник
21 4
Подскажите пожалуйста что за диод dz506?
Допис оновлено:

И с завода он там стоит или нет
Допис оновлено:

Знайшов в темі вище.

Вкладення

• IMG20260727003345.jpg
    IMG20260727003345.jpg
    2.3 Mб · Перегляди: 46
Останнє редагування:

Савош Сервіс

Активний учасник
175 202
Подскажите пожалуйста что за диод dz506?
Допис оновлено:

И с завода он там стоит или нет
Допис оновлено:

Знайшов в темі вище.
Стабілітрон, там на плані намальовано позначення
Допис оновлено:

Стабілітрон, там на плані намальовано позначення
І зайвим стабілітрон ніколи не буває

alek

Учасник
66 20
Вопрос был в другом, стоит ли он с завода на плате, фантазировать не просили))

TISA

Новий учасник
17 28
Вопрос был в другом, стоит ли он с завода на плате, фантазировать не просили))
От хамити тут не треба. В цій темі вище , на фото , гарно видно , що цей стабілітрон стоїть з заводу.

storm

Новий учасник
3 -2
От хамити тут не треба. В цій темі вище , на фото , гарно видно , що цей стабілітрон стоїть з заводу.
Тобі наче людина не хамила, звідки стільки негативу. На фото явно бачимо з заводу стабілітрон відсутній.

TISA

Новий учасник
17 28
Тобі наче людина не хамила, звідки стільки негативу. На фото явно бачимо з заводу стабілітрон відсутній.
Тикать будеш комусь іншому. Подивись повідомлення 76 в цій темі. Там все є з заводу. Навіть написано що замінено цей стабілітрон.

allexford

Новий учасник
21 4
Так я и написал что уже увидел в теме выше, заменил стеклянными стабилитронами ведёт себя нормально станция, время покажет...

МРБТ

Новий учасник
10 2
Дякую.
Рішення з послідовними резистором та конденсатором 4,7К+470uF робоче. Перевіряв на двох станціях.
Також на одній станції при підключенні кабелю живлення 220В станція не пробуджувалась і сильно нагрівався резистор R2 коло запобіжника F5 на платі BMS
та транзистори на платі інвертора.
Після заміни транзисторів Q500, Q504 - MMBT5401, стабілітронів DZ506, DZ501 - BZT52C8V2 на платі інвертора, нагрів зник і нормальна поведінка станції відновилась.
Також при експериментах чомусь вилетів стабілітрон DZ102 (18V) на субмодулі живлення.

Аналогично, погорело всё что указано у вас. Заменил детали, поставил навесом (в стекле) стабилитроны, предохранитель, транзисторы оригинал... Запускается, но горит резистор R2, дымит и сгорает.
Что это может быть? :oops:
Или доработка 4,7К+470uF должна помочь?

Останнє редагування:

Савош Сервіс

Активний учасник
175 202
Аналогично, погорело всё что указано у вас. Заменил детали, поставил навесом (в стекле) стабилитроны, предохранитель, транзисторы оригинал... Запускается, но горит резистор R2, дымит и сгорает.
Кращий варіант це поставити додаткову кнопку як я робив, я мій пост, і працює довго, проблем ніяких немає. Бо відновлення плати це варіант тимчасовий потім знову погорить все теж саме, людям воно нафвг не потрібно, особливо на фронті хлопці тільки раді що є кнопка яка зажди запустить станцію навіть коли горітиме 😅 бо це сервісні піни

Rew

Новий учасник
7 10
В мене перестав грітись резистор R2 після заміни транзисторів Q500, Q504. Доробка 4,7К+470uF на це не впливає.

iMax

Учасник Platinum
5 0
Добрий день.
Можливо хтось візмьтеся відремонтувати таку станцію? Територіально в Івано-Франківську, можу відправити до вас.
В березні перестала вмикатися через кнопку і подачу живлення, вмикалась тільки через подачу живлення на вхід сонячної панелі. Зараз вже взагалі перестала вмикатись.
Можемо, напишіть в приватні повідомлення

MAXER

Новий учасник
2 2
Доброго дня, шановні
може хтось підкаже куди дивитись
прийшла станція не вмикається, замінив запобіжник F5, стала працювати, но десь через 2 тижні щось перестала вмикатися при підключенні мережевого кабеля.
коли станцію вмикаю і підключаю кабель живлення заряд йде, коли станція вимкнена і підключаю кабель живлення нічого не відбувається.
взяв поміняв плату інвертора з іншої станції, все стало працювати штатно, при підключенні зарядного кабеля заряд йде,
не можу зрозуміти що могло вилетіти на платі інвертора, реле перевірив, справні.

Rew

Новий учасник
7 10
Доброго дня, шановні
може хтось підкаже куди дивитись
прийшла станція не вмикається, замінив запобіжник F5, стала працювати, но десь через 2 тижні щось перестала вмикатися при підключенні мережевого кабеля.
коли станцію вмикаю і підключаю кабель живлення заряд йде, коли станція вимкнена і підключаю кабель живлення нічого не відбувається.
взяв поміняв плату інвертора з іншої станції, все стало працювати штатно, при підключенні зарядного кабеля заряд йде,
не можу зрозуміти що могло вилетіти на платі інвертора, реле перевірив, справні.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock