• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Зарядна станція Bluetti Elite 100 V2

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
В мене також. Що робити хз, куди рить що їй потрібно, хз….
перевірте чи правильно подавали 3.3в + на 2 пін - на 3 пін. і може бути розбалансування, або у вас інша причина що стосується живлення проца на бмс

Kostyasv5

Новий учасник
44 2
У меня нет разбаланса, все ячейки одинаковые, а вот завести не могу его вообще

Lagros

Учасник
60 54
З ваших відповідей не зрозуміло, чи ви подавали 3.3 вольта беспосередньо на БМС?

dimon7644

Новий учасник
48 12
Я вже зрозумів що причина в бмс, чув що десь офіційно безкоштовно виробник висилає бмс для заміни якщо є відео підтвердження, що проблема саме в бмс але нз чи зараз така акція діє. Ось моє ріження це поставити стабілізатор AMS1117 3.3v і окремо збоку вивести кнопку в самій станції просверлити і вставити гареньку кнопочку а сам стабілізатор під'єднати через цю кнопку до однієї з секцій 6.6в при повному заряді і буде супер + діод поставити на виході з стабілізатор який йде до входу + піна бмс. Це моє рішення проблеми поки.

Ще покопаюсь в самій бмс в чому там може бути проблема з заводу і можливо там її можна виправити замінивши деталь якусь або добавити щоб не колхозити
Приєднуюсь також до вас, аналогічна проблема зпочатку заводилась коли подаєш через xt60, зараз взагалі 0. На який пін bms потрібно подати 3.3v. Підскажете?

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138

sashoktv

Новий учасник
7 14

Bluetti Elite 100 в моєму випадку не запускалась взагалі . Причина обрив запобіжника на БМС​

Вкладення

• 0-02-05-b557a30c04a11fbd7bafdfec5ccfbb54c93beaa0f1c5121a78be4b9c04ea236a_eff023e001e959dd.jpg
    0-02-05-b557a30c04a11fbd7bafdfec5ccfbb54c93beaa0f1c5121a78be4b9c04ea236a_eff023e001e959dd.jpg
    254.7 Кб · Перегляди: 139

alek

Учасник
58 18
Власник висадив станцію до 0%
Зараз станція не реагує на зовнішнє живлення від сонця або мережі
АКБ 16S1P, на всіх комірках 3.15v

Злив прошивку Elite 100 з БМС та "морди", можливо стане в нагоді
Може в кого є прошивка на плату сінуса/інвертора (AT32F403ARCT7)?

Останнє редагування:

Клапауцій

Новий учасник
33 18
Прийшла мені така станція ELITE100. Проц на морді в сплячому режимі живиться від батарейки. Кнопки не обслуговуються (дивився осцилографом). Все інше мертве. З БМС 12в. поступає на інвертор і на блок живленя. Далі потрібна команда з проца. Тупо подав 12в з блока живлення на морду. Екран засвітився і почава перезагружамися. Потім тупо завис і гріється. Так розумію хлопським розумом йому гаплик. Читав шо в когось є прошивка. ???

alek

Учасник
58 18
Прийшла мені така станція ELITE100. Проц на морді в сплячому режимі живиться від батарейки. Кнопки не обслуговуються (дивився осцилографом). Все інше мертве. З БМС 12в. поступає на інвертор і на блок живленя. Далі потрібна команда з проца. Тупо подав 12в з блока живлення на морду. Екран засвітився і почава перезагружамися. Потім тупо завис і гріється. Так розумію хлопським розумом йому гаплик. Читав шо в когось є прошивка. ???
Що саме гріється?

Рустам

Новий учасник
17 32
перевірте чи правильно подавали 3.3в + на 2 пін - на 3 пін. і може бути розбалансування, або у вас інша причина що стосується живлення проца на бмс
Привет, Зачем подовать 3,3в на вт-й пин? если можна 100к резисторам на базу Q1 через кнопку на землю так будет правильно.

romanyarovyi

Новий учасник
23 70
Теж от принесли таку станцію з подібною проблемою. Бачу по темі що це вже якась епідемія. В моєму випадку не вмикається з кнопки. Вмикається при подачі напруги на DC вхід. Тоді кнопка починає працювати. Але коли переходить в сон то знов те саме. Схоже на зводський брак цих станцій? Хтось писав може офіціалам по цьому питанню?

Lagros

Учасник
60 54
Писав офіціалам. Робив відео.
Погодились, що це гарантійний випадок. Надіслав їм скріни як і де покупав.
Запропонували або відправити туда, де купив (в моєму випадку це Англія), або здати в ремонт в Київ.
Я клієнту запропонував здати в ремонт по гарантії. Клієнт думає.
Але якщо буде помітно втручання, то навряд примуть по гарантії.

Рустам

Новий учасник
17 32
Могу предложить свою схему включения без дополнительной кнопки. Сейчас у меня нет устройства на ремонте, чтобы её потестить.

Вкладення

• Bluetti Elite 100 V2.jpg
    Bluetti Elite 100 V2.jpg
    39.6 Кб · Перегляди: 90
  • Bluetti Elite 100 V2.rar
    3.1 Кб · Перегляди: 32

KuSeVa

Новий учасник
3 0
Друзі, підкажіть будь ласка де купити AT32F423RCT7 з плати BMS Elite 100 v2. Можливо є аналоги? У мене отака біда…

Вкладення

• IMG_6564.jpeg
    IMG_6564.jpeg
    431.2 Кб · Перегляди: 92
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock