В мене також. Що робити хз, куди рить що їй потрібно, хз….Подавав, у мене 0 реакції на сонце.
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
В мене також. Що робити хз, куди рить що їй потрібно, хз….Подавав, у мене 0 реакції на сонце.
перевірте чи правильно подавали 3.3в + на 2 пін - на 3 пін. і може бути розбалансування, або у вас інша причина що стосується живлення проца на бмсВ мене також. Що робити хз, куди рить що їй потрібно, хз….
Подавал. Нет никаких измененийЗ ваших відповідей не зрозуміло, чи ви подавали 3.3 вольта беспосередньо на БМС?
Приєднуюсь також до вас, аналогічна проблема зпочатку заводилась коли подаєш через xt60, зараз взагалі 0. На який пін bms потрібно подати 3.3v. Підскажете?Я вже зрозумів що причина в бмс, чув що десь офіційно безкоштовно виробник висилає бмс для заміни якщо є відео підтвердження, що проблема саме в бмс але нз чи зараз така акція діє. Ось моє ріження це поставити стабілізатор AMS1117 3.3v і окремо збоку вивести кнопку в самій станції просверлити і вставити гареньку кнопочку а сам стабілізатор під'єднати через цю кнопку до однієї з секцій 6.6в при повному заряді і буде супер + діод поставити на виході з стабілізатор який йде до входу + піна бмс. Це моє рішення проблеми поки.
Ще покопаюсь в самій бмс в чому там може бути проблема з заводу і можливо там її можна виправити замінивши деталь якусь або добавити щоб не колхозити
https://gsm.in.ua/threads/rishennja-stancij-bluetti-jaki-ne-vmikajutsja.2259/ ось тема яку я написав тутПриєднуюсь також до вас, аналогічна проблема зпочатку заводилась коли подаєш через xt60, зараз взагалі 0. На який пін bms потрібно подати 3.3v. Підскажете?
Супер, не бачив. Спробую зробитиhttps://gsm.in.ua/threads/rishennja-stancij-bluetti-jaki-ne-vmikajutsja.2259/ ось тема яку я написав тут
Може в кого є прошивка на плату сінуса/інвертора (AT32F403ARCT7)?Власник висадив станцію до 0%
Зараз станція не реагує на зовнішнє живлення від сонця або мережі
АКБ 16S1P, на всіх комірках 3.15v
Злив прошивку Elite 100 з БМС та "морди", можливо стане в нагоді
Людина і попросила про допомогу, чекаємо.Можу допомогти з вирішенням
Що саме гріється?Прийшла мені така станція ELITE100. Проц на морді в сплячому режимі живиться від батарейки. Кнопки не обслуговуються (дивився осцилографом). Все інше мертве. З БМС 12в. поступає на інвертор і на блок живленя. Далі потрібна команда з проца. Тупо подав 12в з блока живлення на морду. Екран засвітився і почава перезагружамися. Потім тупо завис і гріється. Так розумію хлопським розумом йому гаплик. Читав шо в когось є прошивка. ???
проц на морді.Що саме гріється?
Привет, Зачем подовать 3,3в на вт-й пин? если можна 100к резисторам на базу Q1 через кнопку на землю так будет правильно.перевірте чи правильно подавали 3.3в + на 2 пін - на 3 пін. і може бути розбалансування, або у вас інша причина що стосується живлення проца на бмс
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.