Inkarnator
Новий учасник
0
0
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Доброго, є ще?Вітаю всіх майстрів, є на продаж субмодуль синуса APSX5000M54-MIN2 на AllPowers S2000 PRO. Перевірений на робочій зарядній станції.
Переглянути вкладення 6451Ціна 2500,00Переглянути вкладення 6450
Так.Доброго, є ще?
Я вам ПП написавЯк з вами звязатись?
Доброго, єДоброго. Модуль ще є?
в мене нічого не змінилосьДоброго всім. Якось не зрозуміло, хто модуль продає. Спочатку то був топікстартер, а зараз той, хто в нього придбав. Готов придбати, але в чому тут подвох?
Помітив відмінність плат, у моєї на 9 виводі XRS стоїть С34, а в купленої стоїть Q52Світлодіод не встигає заблимати при роботі від АКБ, заживте через лампу від розетки и він заблимає, але по виходах ніфіга немає, окрім одного.
(Світлодіод не встигає заблимати при роботі від АКБ, заживте через лампу від розетки и він заблимає, але по виходах ніфіга немає, окрім одного.) не зрозумівСвітлодіод не встигає заблимати при роботі від АКБ, заживте через лампу від розетки и він заблимає, але по виходах ніфіга немає, окрім одного.
Можу відправити перевіриш, якщо запрацює то буде добреДоброго всім. Якось не зрозуміло, хто модуль продає. Спочатку то був топікстартер, а зараз той, хто в нього придбав. Готов придбати, але в чому тут подвох?
ні, не хочу ризикуватиДоброго. Завтра буду вихідний, спробую ще зайнятися цім лайном. 220 подавали, як я писав вишче?
Доброго, можеш докладніше розповісти як це зробити безпечно? Хочу спробувати, може щось зрозумію в цій сраціДайте на инвертор живлення від мережі і побачете блимання світлодіода, також побачите на одному з виходів плати контролера якійсь сигнал на драйвер. AFC не робе, можливо проц високої частини не баче чогось з плати інвертора.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.