• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Продаю Субмодуль синуса APSX5000M54-MIN2 на AllPowers S2000 PRO

Inkarnator

Новий учасник
0 0
Вітаю всіх майстрів, є на продаж субмодуль синуса APSX5000M54-MIN2 на AllPowers S2000 PRO. Перевірений на робочій зарядній станції.
2Ціна 2500,001

lokki

Новий учасник
0 0
Доброго всім. Якось не зрозуміло, хто модуль продає. Спочатку то був топікстартер, а зараз той, хто в нього придбав. Готов придбати, але в чому тут подвох?

terrra3on

Новий учасник
0 0
Доброго всім. Якось не зрозуміло, хто модуль продає. Спочатку то був топікстартер, а зараз той, хто в нього придбав. Готов придбати, але в чому тут подвох?
в мене нічого не змінилось
Допис оновлено:

инкарнатор писав що він точно робочий, перевірявся на станції. Але в мене безрезультатно
Допис оновлено:

може версії прошивок не співпадають абощо, бо іншого кольору плата

lokki

Новий учасник
0 0
А чому Ви вирішили міняти модуль? Що з Вашою станцією? Можливо маєте два дохліка.

terrra3on

Новий учасник
0 0
АС вмикається на дисплеї, висока 320в зявляється, значить повишайка з синхронником працюють. Висока доходить до синусного інвертору та і все. На виході 220 нема, керування нема, світлодіод на проці не мигає, на ДЦ модулі все весело миготить і шимить
Допис оновлено:

напруга 15в на синусний модуль приходить, далі є 5в та 3.3в, кварц генерує 20кГц, але нічого не відбувається
Допис оновлено:

згорівшого нічого не виявлено, наче всі напруги є, я в ступорі може чогось не знаю, але як я розумію при подачі напруги на модуль керування повинно хоч щось відбутися
Допис оновлено:

поки не розібрався, чи вони між собою балакають, і кудою

lokki

Новий учасник
0 0
Світлодіод не встигає заблимати при роботі від АКБ, заживте через лампу від розетки и він заблимає, але по виходах ніфіга немає, окрім одного.

terrra3on

Новий учасник
0 0
Світлодіод не встигає заблимати при роботі від АКБ, заживте через лампу від розетки и він заблимає, але по виходах ніфіга немає, окрім одного.
Помітив відмінність плат, у моєї на 9 виводі XRS стоїть С34, а в купленої стоїть Q52
Допис оновлено:

(Світлодіод не встигає заблимати при роботі від АКБ, заживте через лампу від розетки и він заблимає, але по виходах ніфіга немає, окрім одного.) не зрозумів
Допис оновлено:

До мене ця станція прибула з проблемою не заряджається та не видає 220

lokki

Новий учасник
0 0
Дайте на инвертор живлення від мережі і побачете блимання світлодіода, також побачите на одному з виходів плати контролера якійсь сигнал на драйвер. AFC не робе, можливо проц високої частини не баче чогось з плати інвертора.

terrra3on

Новий учасник
0 0
Продавець поки не виходить на звязок) є підозра що воно не робоче
Допис оновлено:

Можу відправити перевіриш, якщо запрацює то буде добре

lokki

Новий учасник
0 0
Доброго. Завтра буду вихідний, спробую ще зайнятися цім лайном. 220 подавали, як я писав вишче?

terrra3on

Новий учасник
0 0
Дайте на инвертор живлення від мережі і побачете блимання світлодіода, також побачите на одному з виходів плати контролера якійсь сигнал на драйвер. AFC не робе, можливо проц високої частини не баче чогось з плати інвертора.
Доброго, можеш докладніше розповісти як це зробити безпечно? Хочу спробувати, може щось зрозумію в цій сраці

lokki

Новий учасник
0 0
Доброго. Просто дайте 220 на вхід інвертора послідовно під'єднайте лампочку Ватт на 150.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock