• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Souop S2

myxa

Новий учасник
18 10
Там в додатку на телефоні можна перемикати профіль зарядки, швидкий та повільний

Микола1966

Новий учасник
26 0
Там в додатку на телефоні можна перемикати профіль зарядки, швидкий та повільний
Ok. Не допомагає. Думаю може субмодуль чистого синуса, туда приходять усі датчики струму. При зарядці станції іноді вентилятором слабенько крутяться і заряд то підростає до 80 ват то падає до 70 ват.

myxa

Новий учасник
18 10
Приємно допомоги.
Мені до цих пір везуть мікросхему.
В мене одна станція зависла. Не можу ніяк побороти. Усе працює крім зарядки. Струм заряду всього 70-80 вати. Начебто усе перевірив з робочими станціями.
А на платі інвертору біля діодного мосту є чотири керамічні резистори 20 Ом 5 Ватт, у мене в одній станції вони були згорівші, з ними все ок?

Олег1986

Новий учасник
6 2
Може в когось є донорський процесор GD32E103RBT6 з BMS цієї станції, або його прошивка? Мій в короткому.

myxa

Новий учасник
18 10
Я станції вже віддав, зчитувати не пробував, мабуть там є захист від зчитування

myxa

Новий учасник
18 10
Ну ці станції ще свіжі, дохлих батарей ще немає

terminal2

Новий учасник
32 32
Доброго. Кто где заказывал драйвера? Nsi8221 ? Подключал ивертор , чет продуплил и последним подключил шлейф. Сразу вылелетело 2 драйвера. Бмс и плата солнца. Капец какойто с этими драйверами. Я так полагаю в нужном корпусе только с алика тянуть. И вижу в теме ставили с названием w1d , просто в датащите указано default output state high. А в тех, что стоят n0d- default low. В украине есть n1d - у него тож high. Вот и теперь думаю .

Останнє редагування:

Gurvinok1983

Новий учасник
20 13
Дамп бмс.Проц підходить GD32C103, дяка пану Олегу1986 за перевірку та підтвердження

Вкладення

• GD32E103 BMS damp s3pro-bms-16s-rev01.bin
    64 Кб · Перегляди: 5

Олег1986

Новий учасник
6 2
Доброго. Кто где заказывал драйвера? Nsi8221 ? Подключал ивертор , чет продуплил и последним подключил шлейф. Сразу вылелетело 2 драйвера. Бмс и плата солнца. Капец какойто с этими драйверами. Я так полагаю в нужном корпусе только с алика тянуть. И вижу в теме ставили с названием w1d , просто в датащите указано default output state high. А в тех, что стоят n0d- default low. В украине есть n1d - у него тож high. Вот и теперь думаю .
Покажіть даташит,я поставив NSi8221W1D і все працює

TISA

Новий учасник
10 8

Вкладення

• NSi822xDatasheetRev1.6_EN.pdf
    3.2 Mб · Перегляди: 8
  • 2026-03-20_141417.jpg
    2026-03-20_141417.jpg
    21.1 Кб · Перегляди: 11
Останнє редагування:

terminal2

Новий учасник
32 32
На станции изначально стоит n0d. А говорите за n1d. Это хорошо, что работает.

Вкладення

• IMG_20260320_155904.jpg
    IMG_20260320_155904.jpg
    464 Кб · Перегляди: 15

TISA

Новий учасник
10 8
На станции изначально стоит n0d. А говорите за n1d. Это хорошо, что работает.
Ви праві. Обов'язково треба ставити NSi8221 з default output state low ( тоб-то n0d або w0d ) бо в аварійних ситуаціях можуть буть неочікувані наслідки. Хоча при штатній роботі n0d та n1d працюватимуть однаково

terminal2

Новий учасник
32 32
Доброго. Заказал с космодрома резики 20 ом 1ватт. Драйвера с индексом n1d. Вылители резики 20ом 1ватт. Сразу . Поменял на 10 ом последовательно 2 шт-3ватта (20ом) ну соотвественно 4 шт . Драйвера все поменял(инвертор,зарядка,бмс) ключи ставил, такие жэ как стояли(добавил не достающие) повышайка- полностью плечо, выход 2шт полумост. Все включилось. Зарядка пошла 1.5квт. разряд счас стоит 600ватт уже 2 часа. Транзюки выход брал с китая . Првышайка тут на проме. Все работает. Генератор эту станцию убивает, причем не важно какой.

denchik920

Новий учасник
6 6
Доброго. Після виходу драйверів, яка поведінка станції. Морда взагалі не світиться?

Wintex

Новий учасник
2 0
Доброго дня, шановна спільнота. Прийшла в ремонт станція Souop S2 - не вмикається. Розібрав, виявив BMS - згоріли 4резистори 18 Ом, замінив- BMS запустився. Не працює дісплей - винув плату індикації (передню морду) знайшов відсутність 3.3В на іс U2, мікруха гріється. Виявив КЗ в проці r7fa2e1a72dfm (конденсатори кераміку здув). Проци замовив, бо не знайшов в Україні. Стоїть питання frmware де взяти, або можливість програмування, або якось через донор вирішити це питання. Будь які пропозиції чи ідеї вітаються.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock