Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ok. Не допомагає. Думаю може субмодуль чистого синуса, туда приходять усі датчики струму. При зарядці станції іноді вентилятором слабенько крутяться і заряд то підростає до 80 ват то падає до 70 ват.Там в додатку на телефоні можна перемикати профіль зарядки, швидкий та повільний
А на платі інвертору біля діодного мосту є чотири керамічні резистори 20 Ом 5 Ватт, у мене в одній станції вони були згорівші, з ними все ок?Приємно допомоги.
Мені до цих пір везуть мікросхему.
В мене одна станція зависла. Не можу ніяк побороти. Усе працює крім зарядки. Струм заряду всього 70-80 вати. Начебто усе перевірив з робочими станціями.
Покажіть даташит,я поставив NSi8221W1D і все працюєДоброго. Кто где заказывал драйвера? Nsi8221 ? Подключал ивертор , чет продуплил и последним подключил шлейф. Сразу вылелетело 2 драйвера. Бмс и плата солнца. Капец какойто с этими драйверами. Я так полагаю в нужном корпусе только с алика тянуть. И вижу в теме ставили с названием w1d , просто в датащите указано default output state high. А в тех, что стоят n0d- default low. В украине есть n1d - у него тож high. Вот и теперь думаю .
Доброго.Ось даташит.Покажіть даташит,я поставив NSi8221W1D і все працює
Ви праві. Обов'язково треба ставити NSi8221 з default output state low ( тоб-то n0d або w0d ) бо в аварійних ситуаціях можуть буть неочікувані наслідки. Хоча при штатній роботі n0d та n1d працюватимуть однаковоНа станции изначально стоит n0d. А говорите за n1d. Это хорошо, что работает.
Доброго. Після виходу драйверів, яка поведінка станції. Морда взагалі не світиться?Доброго. Кто где заказывал драйвера? Nsi8221 ? Подключал ивертор , чет продуплил и последним подключил шлейф. Сразу вылелетело 2 драйвера. Бмс и плата солнца. Капец какойто с этими драйверами. Я так полагаю в нужном корпусе только с алика тянуть. И вижу в теме ставили с названием w1d , просто в датащите указано default output state high. А в тех, что стоят n0d- default low. В украине есть n1d - у него тож high. Вот и теперь думаю .
Доброго. Після виходу драйверів, яка поведінка станції. Морда взагалі не світ
Спасибо! Вечером проверюУ меня светилась. Проверьте 4 резистора с правой стороны на 18 ом. Если они улетают, морда не горит.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.