Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
мосфети на БМС платі?Доброго. Ви перевіряли мосфети?
Для чого прошивати, якщо проблема апаратна
Там їх всього 2 вида) дивіться діоди твс по спілкуванню та резюки + мосфети силові. Якщо все ціле - балансир+проц+bq під заміну комплектом і не гратисьмосфети на БМС платі?
Вихідна напруга 220, є!
Прошивав - не показував заряд батареї .... Після прошивки індикація з'явилася!
Він ніби починає заряджати, а потім вибиває таку помилку!
Підкажіть якісь мосфеті перевірити?
Вже все перевіпив ....![]()
Доброго. Стикався сам. Можливо це терморезисториДобрий день! Не заряджається, на дисплеї горить помилка-заряд за низької температури! Температура
показує 0 градусів!прошивав БМС, результату немає! Що може бити?
на кожній платі є свій мікроконтролер, може бути схема, що кожного з контролює основна плата, а може проходити загальний контроль послідовоно. Напевне потрібно мати прошивку до кожної плати окремо і порівнятиА хіба River та River MAX чимось відрізняються, окрім додаткової батареї?
Прошивка мала б бути однакова...
Чи існують прошивки для основної BMS, котрі не бачать додаткову?
Щойно була аналогічна ситуація. ВІд'єнали живлення стм, під'єнали. кнопка reset, все запустилося. Stm прогграматор не має апаратного скиду. Потрібно скидувати вручнуТак, хлопці, схоже я "поклав" батарею River Pro
Вичитував з живої АКБ через STM32 ST-LINK Utility + ST-LINK V2 по трьох дротах. Лог нижче.
09:54:28 : Connected via SWD.
09:54:28 : SWD Frequency = 4,0 MHz.
09:54:28 : Connection mode : Normal.
09:54:28 : Debug in Low Power mode enabled.
09:54:28 : Device ID:0x410
09:54:28 : Device flash Size : 128KBytes
09:54:28 : Device family :STM32F10xx Medium-density
Тобто підключчився, до проца (connekt to target) і зберіг файл.
Після цього батарея трупНема реакції на кнопку, не блимає діод, нема +5 на морду а силовий постійно включений
Також, замітив, що файл дампу всього 4 кб (тоді як у автора теми 128к) Мене це бентежить
Повторно підключаюсь без проблем, читає постійно те саме і не не сміття але ті самі 4К і батарея не виходить зі ступору![]()
Ресету на проці як такого не найшов, Думав обезточити. Відпаював + і - АКБ - напруга не зникає. Гасив МР-шку землею на "ENA" - +3.3 В не зникають.
Потім роздуплився, що проц заживлюється від BQ76930 (від її внутр перетворювача).
Чи взагалі є сенс обезточувати (перезапускати) проц?
Як і чому я її запоров??? Що про те думаєте?
А як у Вас після читання запису, батарея в ступор паджає чи відразу готова до роботи??? Дякую.
Вона і не буде. Треба голову включати і думати, а не вимагати прошивки. Вона дає напругу тільки коли є звʼязок з основною батареєюКонкретно дамп додаткової дає ті ж симптоми - мигає зелений св.діод, а напруга на вихід не включається
Я читав весь тред і не побачив там такого (про роботу додаткової батареї). Крім того - фіг з нєю, не буду поки підключати додаткову - але ж основна видає 0% не зважаючи, що напруга на ній 28.4в зараз. Св. діод мигає безперервно.Вона і не буде. Треба голову включати і думати, а не вимагати прошивки. Вона дає напругу тільки коли є звʼязок з основною батареєю
Звісно ні. Захист від зчитування на то і існує, щоб доступу до прошивки не було. Виробник хоче щоб ремонтники смоктали коротше кажучиа хто знає чи можна знімати захис від зчитування?
Або пробуйте прошивати, або міняйте обидві BQПлата бмс жива проте при активації блимає двічі пʼять раз підряд швидко і потім горить.
Я маю дві одинакові акб, з одинаковими проблемами, 1 я прошив і все запрацювало, а от друга не прошивається видає помилку що не може зняти захис від зчитування. Вчому може бути проблема?Звісно ні. Захист від зчитування на то і існує, щоб доступу до прошивки не було. Виробник хоче щоб ремонтники смоктали коротше кажучи
Треба міняти процЯ маю дві одинакові акб, з одинаковими проблемами, 1 я прошив і все запрацювало, а от друга не прошивається видає помилку що не може зняти захис від зчитування. Вчому може бути проблема?
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.