• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Резервна копія прошивки зарядної станції EcoFlow River

weran

Новий учасник
2 0
Добрий день! Не заряджається, на дисплеї горить помилка-заряд за низької температури! Температура
показує 0 градусів!прошивав БМС, результату немає! Що може бити?

Вкладення

• изображение_viber_2024-05-03_09-12-24-801.jpg
    изображение_viber_2024-05-03_09-12-24-801.jpg
    122.1 Кб · Перегляди: 168

Jerry

Administrator
854 2,415
Доброго. Ви перевіряли мосфети?
Для чого прошивати, якщо проблема апаратна

weran

Новий учасник
2 0
Доброго. Ви перевіряли мосфети?
Для чого прошивати, якщо проблема апаратна
мосфети на БМС платі?
Вихідна напруга 220, є!
Прошивав - не показував заряд батареї .... Після прошивки індикація з'явилася!
Він ніби починає заряджати, а потім вибиває таку помилку!
Підкажіть якісь мосфеті перевірити?
Вже все перевіпив ....:(

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
мосфети на БМС платі?
Вихідна напруга 220, є!
Прошивав - не показував заряд батареї .... Після прошивки індикація з'явилася!
Він ніби починає заряджати, а потім вибиває таку помилку!
Підкажіть якісь мосфеті перевірити?
Вже все перевіпив ....:(
Там їх всього 2 вида) дивіться діоди твс по спілкуванню та резюки + мосфети силові. Якщо все ціле - балансир+проц+bq під заміну комплектом і не гратись

Rainman

Новий учасник
9 12
Добрий день! Не заряджається, на дисплеї горить помилка-заряд за низької температури! Температура
показує 0 градусів!прошивав БМС, результату немає! Що може бити?
Доброго. Стикався сам. Можливо це терморезистори
Допис оновлено:

Якщо починається зарядка (набера потужність) а потім вибива помилку термператури то перевірте терморзистори на платі.

volodymyr23

Учасник Platinum
10 26
Доброго дня, чи прошивка від River pro буде працювати на River Max?

DooMbadZZe

Новий учасник
2 0
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Після балансування основної батареї на river max проц в кз по живленню. Балансувалась imax b6 за два заходи по 4s. Як таке сталось? І яка доля імовірності що bq теж мертва?

volodymyr23

Учасник Platinum
10 26
А хіба River та River MAX чимось відрізняються, окрім додаткової батареї?
Прошивка мала б бути однакова...
Чи існують прошивки для основної BMS, котрі не бачать додаткову?
на кожній платі є свій мікроконтролер, може бути схема, що кожного з контролює основна плата, а може проходити загальний контроль послідовоно. Напевне потрібно мати прошивку до кожної плати окремо і порівняти
Допис оновлено:

Так, хлопці, схоже я "поклав" батарею River Pro :(
Вичитував з живої АКБ через STM32 ST-LINK Utility + ST-LINK V2 по трьох дротах. Лог нижче.
09:54:28 : Connected via SWD.
09:54:28 : SWD Frequency = 4,0 MHz.
09:54:28 : Connection mode : Normal.
09:54:28 : Debug in Low Power mode enabled.
09:54:28 : Device ID:0x410
09:54:28 : Device flash Size : 128KBytes
09:54:28 : Device family :STM32F10xx Medium-density
Тобто підключчився, до проца (connekt to target) і зберіг файл.
Після цього батарея труп :( Нема реакції на кнопку, не блимає діод, нема +5 на морду а силовий постійно включений :(
Також, замітив, що файл дампу всього 4 кб (тоді як у автора теми 128к) Мене це бентежить :(
Повторно підключаюсь без проблем, читає постійно те саме і не не сміття але ті самі 4К і батарея не виходить зі ступору :(
Ресету на проці як такого не найшов, Думав обезточити. Відпаював + і - АКБ - напруга не зникає. Гасив МР-шку землею на "ENA" - +3.3 В не зникають.
Потім роздуплився, що проц заживлюється від BQ76930 (від її внутр перетворювача).

Чи взагалі є сенс обезточувати (перезапускати) проц?
Як і чому я її запоров??? Що про те думаєте?
А як у Вас після читання запису, батарея в ступор паджає чи відразу готова до роботи??? Дякую.
Щойно була аналогічна ситуація. ВІд'єнали живлення стм, під'єнали. кнопка reset, все запустилося. Stm прогграматор не має апаратного скиду. Потрібно скидувати вручну

Останнє редагування:

eBiker

Новий учасник
2 2
Треба дампи від River Max з основної та додаткової батарей (GD32E103 плата MR400). Тестував ті дампи, що є в цьому треді - вони не працюють. Конкретно дамп додаткової дає ті ж симптоми - мигає зелений св.діод, а напруга на вихід не включається (як в мене і було). Я до перепрошивки пробував злити рідні данні, але ST-Link сварився на захист в чипі. Основна батарея вмикає напругуб але мигає св.діод і станція показує 0% заряду. Рідний дамп злив і залив з цього треду - він зовсім не підходить - св.діод не запалюється і напруга не включається. Допоможіть полагодити для війскових цей пристрій.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Конкретно дамп додаткової дає ті ж симптоми - мигає зелений св.діод, а напруга на вихід не включається
Вона і не буде. Треба голову включати і думати, а не вимагати прошивки. Вона дає напругу тільки коли є звʼязок з основною батареєю

eBiker

Новий учасник
2 2
Вона і не буде. Треба голову включати і думати, а не вимагати прошивки. Вона дає напругу тільки коли є звʼязок з основною батареєю
Я читав весь тред і не побачив там такого (про роботу додаткової батареї). Крім того - фіг з нєю, не буду поки підключати додаткову - але ж основна видає 0% не зважаючи, що напруга на ній 28.4в зараз. Св. діод мигає безперервно.
Контролер на додатковій батарєї я поміняв на новий, бо рідний не стирався. Якщо стати осциллорафом на кварц, то можно побачити генерацію на основній батарєї і її відсутність на додатковій.

SCIVP

Новий учасник
7 8
Вітаю усіх досвідчених користувачів форуму,
підкажіть по несправності додаткової батареї River MAX та можливі шляхи вирішення проблеми... фото долучаю (батарея в аварії).
Основний модуль батареї справний, додатковий в аварії як на фото.
Думав дизбаланс по комірках - вирівняв тому що була незначна розбіжність....
Плата бмс жива проте при активації блимає двічі пʼять раз підряд швидко і потім горить.
Заздалегідь дякую за підказки

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування to view spoiler content!

ROMA-YA

Новий учасник
7 0
Звісно ні. Захист від зчитування на то і існує, щоб доступу до прошивки не було. Виробник хоче щоб ремонтники смоктали коротше кажучи
Я маю дві одинакові акб, з одинаковими проблемами, 1 я прошив і все запрацювало, а от друга не прошивається видає помилку що не може зняти захис від зчитування. Вчому може бути проблема?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Я маю дві одинакові акб, з одинаковими проблемами, 1 я прошив і все запрацювало, а от друга не прошивається видає помилку що не може зняти захис від зчитування. Вчому може бути проблема?
Треба міняти проц

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock