• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ремонт APower 1000

Tereha

Активний учасник
112 152
підскажіть будь ласка, був пробитий 8026 замінив але не корегував, тепер при зарядці більше 50вт не підіймається. де я міг проглядіти ?
За зарядку відповідають SLM27211 , там їх 2 шт. (Біля ключів по низу), стандартна проблема
А вихідну потужнітсть відкалібруйте як описав в своєму пості Савош Сервіс
Вчора теж калібрував (Дяка Савош Сервіс за пост)

Dim_A

Новий учасник
2 0
Хтось пробував считати прошивку з Nation N32 плати синуса? Дуже потрібна. Чи там захист від читання?

mr_kost

Новий учасник
7 4
Мабуть окрім виробника ніхто не допоможе. Треба шукати офіційний сервіс.

zhanster

Новий учасник
22 10
Доброго дня. Викупив таку станцію під відновлення. Після минулого майстра пропав восьмипіновий шлейф від мордочки до інвертора.
Якщо в когось є під рукою - сфотографуйте будь ласка розпіновку. Буду дуже вдячний.
Або може хто має такий лишній - готовий викупити.

LionK

Новий учасник
33 44
Доброго дня. Викупив таку станцію під відновлення. Після минулого майстра пропав восьмипіновий шлейф від мордочки до інвертора.
Якщо в когось є під рукою - сфотографуйте будь ласка розпіновку. Буду дуже вдячний.
в мене зара 2000 в ремонті(здається шлейфи однакові). поки що тільки таке фото. але завтра зранку можу нормально сфоткати

Вкладення

• Screenshot_33.png
    Screenshot_33.png
    2.2 Mб · Перегляди: 26

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Або може хто має такий лишній - готовий вик
Шлейф 30-35 см

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    204.4 Кб · Перегляди: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    237.4 Кб · Перегляди: 21

LionK

Новий учасник
33 44

Вкладення

• Screenshot_234.png
    Screenshot_234.png
    500.1 Кб · Перегляди: 17
  • Screenshot_233.png
    Screenshot_233.png
    713.8 Кб · Перегляди: 17
  • Screenshot_232.png
    Screenshot_232.png
    596 Кб · Перегляди: 17

zhanster

Новий учасник
22 10
Дякую, одну сторону зрозумів. З іншої сторони розпіновка така ж? Порядок кольорів, чи перевернута?

Black_Lord

Новий учасник
18 14
нужна ваша помощь. На столе лежит "тушка" были пробиты ключи IGBT + обвязка, так же мосфеты по высокой стороне + выгоревшая в уголь дорога так же 8026, заменил все, поднялось 420в, но 8026 не поднялась ( даже светодиод не горел ) начал рыть дальше, нашел выгоревшие резисторы 100 Ом в цепи ТХ, RX. Заменил начал на зарядку реагировать и заряжаться, но при включении инвертора не хочет генерить 220. Загорается сразу красный светодиод возле 8026 и все, при этом 420в есть. Что я мог упустить?

Black_Lord

Новий учасник
18 14
Ещё одна интересная особенность только что выяснилась : включаю станцию, включаю режим инвертора запуска нет ( все так же горит красный светодиод) подключаю зарядку, начинается процесс зарядки ( светодиоды зелёный горит, красный мигает все как положено) отключаю зарядку и практически сразу включаю режим инвертора и о чудо все работает как и должно. Выключаю, жду пока разрядятся конденсаторы и снова включаю и опять ошибка

Tereha

Активний учасник
112 152
Доброго
Уважно обстежте всі єлементи на платі керування
Були такі випадки: один драйвер 1160 був не в кз, але не робочий(замінив поїхало)
конденсатор С65 був в кз (замінив поїхало), на платі зі зворотньої сторони був відбитий один резистор і теж не вмикалась АС
Поставив резистор і все гуд
Також перевірте D8, це стабілітрон на 18 вольт (дуже часто виходить з ладу)
Ще було що біля 8026 одна доріжка відгоріла, а побочив тільки в мікроскоп (плата чорна і погано видно)

Black_Lord

Новий учасник
18 14
В общем проблема была с резистором подтяжки сигнала AC_RST (R46 был в обрыве ) а так же мой косяк ( под 8026 образовалась сопля из припоя которая сомкнула три ноги (20,21,22) хотя визуально пайка была идеальной. Скорее всего, когда садил, капля припоя не успела выйти из под микросхемы. В любом случае всем спасибо за советы. Завтра буду конфигы настраивать
Допис оновлено:

Есть ли примеры конфигурации под данную модель ? Может кто то поделился на А1000

Tereha

Активний учасник
112 152
По суті вам не потрібно її конфігурувати. Є окрема гілка по налаштуваннях 8026, але вона і так буде працювати. Там конфіг вже зашитий. Єдине що можливо треба буде налаштувати показники нагрузки на виході в реальному часі. В тій гілці все описано як це зробити. В моєму випадку це було один раз, коли нагрузка не співпадала с показниками на дісплеї, а так за звичай ставлю 8026 і все працює без налаштувань.
Допис оновлено:

Якщо принципово бажаєте погратись з налаштуваннями, я скріни можу скинути з рідної 8026

Black_Lord

Новий учасник
18 14
По суті вам не потрібно її конфігурувати. Є окрема гілка по налаштуваннях 8026, але вона і так буде працювати. Там конфіг вже зашитий. Єдине що можливо треба буде налаштувати показники нагрузки на виході в реальному часі. В тій гілці все описано як це зробити. В моєму випадку це було один раз, коли нагрузка не співпадала с показниками на дісплеї, а так за звичай ставлю 8026 і все працює без налаштувань.
Допис оновлено:

Якщо принципово бажаєте погратись з налаштуваннями, я скріни можу скинути з рідної 8026
Очень сильно буду Вам признателен 😉

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock