• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ремонт Anker 535

Jael.Dace

Інженер
417 616
U5 - п'ятивольтова кренка. U18 - не пам'ятаю, але пригадується, що з неї на STMку йде, а це значить, що вона повинна давати 3.3V.

Ще перевірте операційник, який від U5 живиться - мікросхема в SO8, яка з них - не пам'ятаю. Та й проц і логіка HC08 зазвичай вилітають.

Pekar

Новий учасник
29 20
Тема вже застаріла, разом з тим лише щойно підійщла станція, то може комусь ще пригодиться: U5 78L05, U18 GH17M (AZ1117H) 3.3V

RPetrovich

Учасник
86 84
Гарно шо натрапив на цю тему, теж стикнувся шо після заміни sw20n50 на кращій аналог станція робе пару секунд і виключаєтся, тут писали шо можна igbt поставити, думаю шо так і треба зробити. Мосфети дуже швидкі, скоріше за все виброси якісь генерують от і глючить воно. Можна б було глянути осцилографом, але треба с ізольованими каналами, в мене такого нема
Допис оновлено:

Транзистори я поставив spp20n60c3, порівняємо з оригіналом
spp20n60c3 ємність 2400/780, наростання 10/5 спад 67/4.5
sw20n50d ємність 4500/350, наростання 69/90 спад 162/62,
дуже велика різниця у швидкодії, тому збільшив гейтові резистори вдвічі і інвертор перестав виключатись.
По замірам є якісь піки на гейтах і десь у 300нс, наростання 2-3мкс спад 2мкс, напруга сток виток тежбмає піки на прямокутнику шо доходять до 560в на холосту, а при навантаженні падають, ото і згорають sw2pn50

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock