Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих.
Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО.
Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Гарно шо натрапив на цю тему, теж стикнувся шо після заміни sw20n50 на кращій аналог станція робе пару секунд і виключаєтся, тут писали шо можна igbt поставити, думаю шо так і треба зробити. Мосфети дуже швидкі, скоріше за все виброси якісь генерують от і глючить воно. Можна б було глянути осцилографом, але треба с ізольованими каналами, в мене такого нема
Допис оновлено:
Транзистори я поставив spp20n60c3, порівняємо з оригіналом
spp20n60c3 ємність 2400/780, наростання 10/5 спад 67/4.5
sw20n50d ємність 4500/350, наростання 69/90 спад 162/62,
дуже велика різниця у швидкодії, тому збільшив гейтові резистори вдвічі і інвертор перестав виключатись.
По замірам є якісь піки на гейтах і десь у 300нс, наростання 2-3мкс спад 2мкс, напруга сток виток тежбмає піки на прямокутнику шо доходять до 560в на холосту, а при навантаженні падають, ото і згорають sw2pn50
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.