Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Перевірив тут , біля обох 2110 по 2 100-омних і інші по 10К. Всі звоняться нормально.перевірьте коло драйверів 2110 100-омні смд резистори, мені підказали і виявилось що два спалені, може і у вас так.
Так має бути. Як ви то ремонтуєте без розуміння принципів роботи?іде чітко 50Гц , а на нижній якісь кілогерци прилітають. Чи так і має бути?
Так має бути. Як ви то ремонтуєте без розуміння принципів роботи?Одне плече перемикає полярність 50 Гц а друге плече з постійної напруги ШІМить синус.
При резистивному навантаженні, наприклад лампочка, вихід зявляється на секунду-дві, і пропадає, станція видає помилку Е2
Підключаю двигун на 200Вт - станція працює, але на виході не більше 90-150 вольт, помилок нема.
Мабуть тому, що ви навіть діагностику по-людськи не зробите...Але загадка чому тоді він так себе веде.
Наскільки я зрозумів у вас була така сама проблема і ви це все перевірили?Може бути трансформатор, імпульсні кола, проц. Багато причин може бути
Ну якби я перевірив кожну деталь, то напевно знав би причину і не писав на форум. Але написав то я щоб полегшити собі роботу, бо немаю часу це все перевіряти. Думаю це логічно.Мабуть тому, що ви навіть діагностику по-людськи не зробите...
Яка напруга на ДЦ шині в момент 90 -150 В на виході? Форма вихідної напруги на резистивному і реактивному навантаженні (осцилограми)? Звужуйте коло пошуку, шукайте закономірності, відсіюйте/виключайте варіанти.
немаю часу це все перевіряти.
не писав про це, думаю всім і так ясно що з цим нема проблем
Я вас почув. Успіхів вам, чи шо...щоб це мені дало не знаю.
Вам також успіхів. Подивився ваші повідомлення на форумі , вони такі однотипні, аж смішно. Все такого типу - "ви всі лохи не вмієте нічого ремонтувати, успіхів вам".Я вас почув. Успіхів вам, чи шо...
Так, ви маєте рацію. Я дуже не люблю ламерів і лінтяїв. Людей котрі лізуть в складну техніку і не намагаються мислити, вивчити принцип роботи, зрозуміти закономірності.
По суті, ви хочете, щоб вам дали готове рішення без вихідних даних. Ви хочете, щоб хтось зробив роботу за вас. У вас відсутній аналіз проблеми.
Це виглядає наче ми в третьому класі і вчителька коло дошки пробує натягнути оцінку неуку на трієчку, витягуючи з нього правильні відповіді. А чи не в омах вимірюється опір?
Задати правильне питання - знайти правильні відповіді. Я пробував, але в мене нема цілі ремонтувати вам станцію, без вихідних даних і діагностики.. Тому пояснювати, чому саме такі питання спавились не стану.
Клієнт чи керівництво якесь? Я теж хочу нову плату на 2500. В вас є?то клієнт дає нову плату
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.