• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Прошивка Anker 535 (A1751)

gotic232

Новий учасник
21 12
Всiм доброго,а як довжен блимати свiтлодiод пiсля прошивки МК?В мене просто горить зеленим i
iнвертор не запускаеться

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Всiм доброго,а як довжен блимати свiтлодiод пiсля прошивки МК?В мене просто горить зеленим i
iнвертор не запускаеться
Здається повинен мигать при включенні 220. З такою ж бідою маю, вже все виміняв шо треба і не треба, проц в якомусь ступорі

gotic232

Новий учасник
21 12
Здається повинен мигать при включенні 220. З такою ж бідою маю, вже все виміняв шо треба і не треба, проц в якомусь ступорі
В мене stm був пробитим,ну и звiсно драйвери,логика,кренки,само собою транзюки,и обьвязка...все замiнив,прошив STM прошивкою отсюда,але так и не запрацювало,скорiше думаю що прошивка кривовата,але ж автор пише iнакше..

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Шикарный конечно ответ,но все же,почему не рассказываете про подвоные камни?
Так их нет. Я прошил ST Link через ST Link Utility, поменял абсолютно все микросхемы без исключения, включая питания проца и проц. И все. Нет подводных камней

gotic232

Новий учасник
21 12
Так их нет. Я прошил ST Link через ST Link Utility, поменял абсолютно все микросхемы без исключения, включая питания проца и проц. И все. Нет подводных камней
Так утож и я такое сделал,только шил через UART ,и не стартует инвентор...А ВЫ какой прошивкой шили?

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Так утож и я такое сделал,только шил через UART ,и не стартует инвентор...А ВЫ какой прошивкой шили?
Наче я тут викладував прошивку, або звідси брав, вона працює вже перевірено не на одній станції. В мене просто були транзюки вибиті вихідні, замінив уже все в круг, і 2904 і проц, і всі мікрухи по вихідній частині. Проблема точно не в прошивці, десь обв'язка походу бздить.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock