Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Просто підключив і зчитав, можливо вони і лочені попадаються. А у вас детект нормальний і яким софтом пробуєте?Jenuk, а як вам вдалося зчитати прошивки? Мені ST-link пише, щось типу: "Can't read memory" - я вирішив, що закриті від читання. Щось треба замкнтути, чи все набагато цікавіше?
там стоїть такий самий контроллер що й на Autel - bq40z50. На Мавіках bq30z55 та bq9003.
Даташит е у вільному доступі.
Прошивку можна злити з робочої станції при наявності программатора й софту.
Можна навіть з неробочої злити якщо контроллер не пробитий і читается по шині. Розблокувати після глибокого розряду можна тим же софтом.
На жаль, це неможливо. Ці чіпи блокуються ключем виробника. Потрібно зробити Unseal, поки це невдалося, оскільки Anker, захистив своїм способом. Можливо Bootloader теж їхньої зборки. Питання залишається відкритим.там стоїть такий самий контроллер що й на Autel - bq40z50. На Мавіках bq30z55 та bq9003.
Даташит е у вільному доступі.
Прошивку можна злити з робочої станції при наявності программатора й софту.
Можна навіть з неробочої злити якщо контроллер не пробитий і читается по шині. Розблокувати після глибокого розряду можна тим же софтом.
було в мене пару таких акумів- там стоїть контролер bq40z80 а не bq40z50. і таки да. в прошивці зміненні всі паролі- якщо міняти чіп- треба знати пароль аутенфікаціі- бо працювати не будеКонтролер BMS bq40z50 має нестандартні ключі для розблокування, зробити бекап не маю можливості
Без паролів автентифікації ніяк, як написали вище. А їх ні в кого немає(прошу допомоги. як розблокувати bq40z50 цей бл****кий? є ср2112
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.