• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Прошивка Anker 535 (A1751)

Jenuk

Учасник
89 208
якщо правильно пам'ятаю, там цікавий контролер стоїть на бмс, програматор під нього я знайшов, але не було потреби в цьому тому й не купував і не розбирався детальніше

alexey244

Інженер-супервайзер
916 986
Так, цікавий. Зайшло якраз 5 таких Анкерів з дохлою BMS нажаль, тому шукаюп прошивку

akoste13

Учасник Platinum
294 438
Наскільки я зрозумів там контроллер типу як на мавіках - він блокується при глибокому розряді чи відключенні банок, хоча точно не впевнений, штук 6 було - всі без ремонту пішли

remonter

Новий учасник
18 6
там стоїть такий самий контроллер що й на Autel - bq40z50. На Мавіках bq30z55 та bq9003.
Даташит е у вільному доступі.
Прошивку можна злити з робочої станції при наявності программатора й софту.
Можна навіть з неробочої злити якщо контроллер не пробитий і читается по шині. Розблокувати після глибокого розряду можна тим же софтом.

Jenuk

Учасник
89 208
мабуть, я попутав з блюєті, на якійсь зі станцій був контролер SH367309

Jael.Dace

Інженер
406 594
Jenuk, а як вам вдалося зчитати прошивки? Мені ST-link пише, щось типу: "Can't read memory" - я вирішив, що закриті від читання. Щось треба замкнтути, чи все набагато цікавіше?

Jenuk

Учасник
89 208
Jenuk, а як вам вдалося зчитати прошивки? Мені ST-link пише, щось типу: "Can't read memory" - я вирішив, що закриті від читання. Щось треба замкнтути, чи все набагато цікавіше?
Просто підключив і зчитав, можливо вони і лочені попадаються. А у вас детект нормальний і яким софтом пробуєте?

Jael.Dace

Інженер
406 594
STM32 ST-LINK Utility v3.3.0. Коннект проходить, чипи визначаються (на обох платах ситуація однакова), а пам'ять зчитати не може.
Але пригадую, колись пробував лочені чипи читати - так воно мені так і писало: "Вимкни захист, довбень, та спробуй знову!" :) (Can not read memory! Disable Read Out Protection and retry.) OS та софт з того часу не міняв.

Jenuk

Учасник
89 208
Контролер BMS bq40z50 має нестандартні ключі для розблокування, зробити бекап не маю можливості

volodymyr23

Учасник Platinum
10 26
там стоїть такий самий контроллер що й на Autel - bq40z50. На Мавіках bq30z55 та bq9003.
Можна навіть з неробочої злити якщо контроллер не пробитий і читается по шині. Розблокувати після глибокого розряду можна тим же софтом.

На жаль, це неможливо. Ці чіпи блокуються ключем виробника. Потрібно зробити Unseal, поки це невдалося, оскільки Anker, захистив своїм способом. Можливо Bootloader теж їхньої зборки. Питання залишається відкритим.

Mpochinka

Новий учасник
2 18
Вітаю спільнота!
Можливо комусь знадобиться прошивки злиті з робочої станції та перевірені на неробочій. Усе працює

Слаботочна частина
PCB50166 REV:0.2 20220914
проц STM32F030R8T6

Силова частина
PCB50167 REV:0.2 20220718
проц STM32F030K6T6

Вкладення

• anker535(A1751)PCB50167_REV0.2(Mpochinka).rar
    21 Кб · Перегляди: 24
  • anker535(A1751)PCB50166_REV0.2(Mpochinka).rar
    89.4 Кб · Перегляди: 34

R_Pavel

Учасник Platinum
62 66
Контролер BMS bq40z50 має нестандартні ключі для розблокування, зробити бекап не маю можливості
було в мене пару таких акумів- там стоїть контролер bq40z80 а не bq40z50. і таки да. в прошивці зміненні всі паролі- якщо міняти чіп- треба знати пароль аутенфікаціі- бо працювати не буде

Electronick

Новий учасник
27 36
в кого stlink не читає зайдіть в таргет - сетінг - reset mode вибрати софтваре сістем ресет. у мене заробило. на хардваре ресет неробило.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock