• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Програма для читання службових даних станцій - кількість циклів, стан акумуляторів і т.д

alexeycon

Новий учасник
4 2
Чи софт щоб прочитати дані по станції ? Наприклад кількість циклів заряду, щоб розуміти як деградує акумулятор на протязі часу. Або що були глибоку розряди....
Цікавить River 2 Pro

remonter

Новий учасник
18 6
подивiться що за шина даних. На Anker, AllPower, Bluetti можна прочитати через smbus адаптер

alexeycon

Новий учасник
4 2
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
є інтеграція екофлоу, в хоум помічник. Там при додаванні еко, у багатьох моделей показується доп. інфа
хтось юзав ?

Вкладення

• photo_2025-03-22_12-40-52.jpg
    photo_2025-03-22_12-40-52.jpg
    44.6 Кб · Перегляди: 108
  • photo_2025-03-21_20-56-23.jpg
    photo_2025-03-21_20-56-23.jpg
    76.7 Кб · Перегляди: 105

volodimirk

Активний учасник
117 98
1743272288229
Допис оновлено:

1743272399874

Моя любимая функция - наблюдение за разбалансом уровней макс и мин ячеек (синий график) ...
Добавлял сам, как разнгость Мин и Макс. Графики очень удобные .

Затем устанавливаю в приложении ограничение по заряду согласно этой характеристике - чтобы уставшие ячейки не уставали сильнее в крайних значениях когда встроенная БМС еще справляется...
Допис оновлено:

1743272532722

Ну и никто не отменял применение сторонних аппаратных решений...
Допис оновлено:

П.С.

Через MQTT у меня постоянно отваливалось соединение с Докером.
Сделал через АПИ Єкофлоу - стабильно все работает...

Останнє редагування:

alexeycon

Новий учасник
4 2
Переглянути вкладення 3398
Допис оновлено:

Переглянути вкладення 3399

Моя любимая функция - наблюдение за разбалансом уровней макс и мин ячеек (синий график) ...
Добавлял сам, как разнгость Мин и Макс. Графики очень удобные .

Затем устанавливаю в приложении ограничение по заряду согласно этой характеристике - чтобы уставшие ячейки не уставали сильнее в крайних значениях когда встроенная БМС еще справляется...
Допис оновлено:

Переглянути вкладення 3400

Ну и никто не отменял применение сторонних аппаратных решений...
Допис оновлено:

П.С.

Через MQTT у меня постоянно отваливалось соединение с Докером.
Сделал через АПИ Єкофлоу - стабильно все работает...
так за допомогою чого це зроблено ?

volodimirk

Активний учасник
117 98
Мы стоим на плечах гигантов...
Человек приводил выше ссылку - проект Березинского Экофлоу Экспортер

Реализован в докере, через АПИ экофлоу.

Заняло кучу времени и сил, потому что я по образованию портной, по жизни - менеджер ВЭД, предпоследнее место работы - сервис ремонта кофемашин ( техник ).

Все самотужки.

Несколько раз система у меня прекращала работать из-за обновлений Виндоуз - Докер отваливался. Очень расстраивательно. Но поборол. По

volodimirk

Активний учасник
117 98
Тут описан способ подключения с помощью MQTT ,используя логи и пароль от приложухи Экофлоу.
Этот способ характерен постоянным отвалом коннекта. MQTT фид прекращает свою деятельность через короткое время после прекращения взаимодействия со станцией через приложение с телефона.

Очень неудобно.

Я зарегился в сервисе EcoFlow API, нашел на гитхабе видоизмененный проект Березинского именно для связи Докер контейнера через этот протокол ...
Теперь все работает отменно - главное чтобы Докер был запущен , ибо логи хранятся на компе а не на сервере ЭкоФлоу...

olegon

Новий учасник
1 0
Може хто підкаже, яким чином знімати дані з додаткової батареї delta 2 smart extra battery?

alchimik

Новий учасник
3 0
Тут описан способ подключения с помощью MQTT ,используя логи и пароль от приложухи Экофлоу.
Этот способ характерен постоянным отвалом коннекта. MQTT фид прекращает свою деятельность через короткое время после прекращения взаимодействия со станцией через приложение с телефона.

Очень неудобно.

Я зарегился в сервисе EcoFlow API, нашел на гитхабе видоизмененный проект Березинского именно для связи Докер контейнера через этот протокол ...
Теперь все работает отменно - главное чтобы Докер был запущен , ибо логи хранятся на компе а не на сервере ЭкоФлоу...
Ссылки у вас не осталось на видоизмененный проект Березинского?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock