Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
потужність ні у кого не показує після заміни. Якийсь програмний глюк. Може прошивка допоможе. А до акамулятор вона відношення не має, шукай проблему в іншому місці.Добрий вечір, колеги! Чи не має хтось, часом, рідний конфіг на EG8026 для KS2400? Вигоряють у них плати після "зустрічного" ввімкнення, а після заміни - не відображають потужність в режимі інвертора і калібровки АКБ зовсім не там, де треба. При 46 Вольтах показує 87% заряду, а при 40% - вимикається (напруга на АКБ при цьому нижче 3 Вольт на банку).

Я з Вами згоден, але ж струм змінний - теоретично повинно бути все одно. Принаймі, при таких струмах робити експерименти із навісним монтажем точно не буду. Нехай буде так, як є. Не перша K&S без індикації потужності, хоча клієнтів доводиться попереджати, щоб стежили за тим, що підключено - хто знає, чим може закінчитися у випадку оверлоаду або КЗ.
І з'явилась індикація вихідної потужності? Якщо так, то треба подумати, що можна змінити у 8026 для того, щоб працювало при тій схемі підключення, що реалізована у станції. Можливо, один з параметрів необхідно встановити зі знаком "-". Сьогодні попрацюю над цим питанням.Я навісним зробив) Просто на ленту якою акумулятори варимо. Струм там не такий вже і великий. До 15А, не особливо багато
Ще не збирав, тільки завтра буду на роботі, то відпишусьІ з'явилась індикація вихідної потужності?
Нічого там не повинно збиватись якщо все вірно налаштувати, в мене ще жодного разу налаштування не збились як в 8026 так і в 1615 8025 иа іншихБула така проблема. Писав тут https://gsm.in.ua/threads/bluepalm-bp-s1500f-ne-zarjadzhajetsja-eg8026-apfc.884/unread . Підключись до EG1615 і постав профіль для 8026 "1" на вкладці advanced а для самої 1615 профіль "0". Чому збивається невідомо, поки що ще не вернулась.
там перевірте на платі інвертора, чи не подається висока напруга через резистори 510+300 кОм, бо на платі зазвичай ця пара вже встановлена - матимете шанс отримати на виході 360 Вольт замість 220. Якщо вони вже є, ці резистори, то необхідно на новій платі, що Ви придбали, встановити чотири резистори з нульовим опором (як написав колега вище).Таке питання. Теж зараз в Ремонті k&s 2400, купив нову плату, яка є зеленою, а не синьою як в оригіналі і, звісно, номінали різні. Зʼявилася думка пересадити eg на стару плату. Хтось так робив? Є шанс що все може запрацювати?
Допис оновлено:
А якщо не все, то вже корективи робити
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.