Вітаю, прошу допомоги з цією станцією, бо щось дивне. Починаю спочатку, зустрічка звичайно вилка-вилка. Після того клієнт вирішив, що треба її поставити на зарядку(а зарядка там реверсом йде) - пішов дим(з його слів). Я її розібрав, побачив розплавлене реле і сгорівший резистор(маркування ніде не пробивалося). Випаяв сгорівші транзистори, реле, потім пішов до плати управління... Сгорівші 2 драйвера nsi6602bd(один в SOW16, інший в SOP16), і сгорівша eg8015 ,із коротким по її живленню. Замовив деталі, замінив, замість того резистора поставив спробувати 0.1 ом 5вт дротяний, чудово, все працює! 230 видає, навантаження тримає 1500 вт спокійно, заряджатися теж заряджалась, але мене смутив факт того що зарядилася до 99% і час змінився на 999 годин, а вхідна потужність залишалася 870-900 вт. З цього все і почалося. Подумав, що бмс так рулить, тому вирішив знову трішки розрядити, і поставити на зарядку - Заряджання пішло теж до 99%. Думаю, розряджу її, заряджу, буде все добре, нічого не хлопне, то віддам клієнту. Поставив її розряджатися зі 99% із навантаженням до 200вт, розряджалась годин 5 с половиною десь, вимкнулася, Поставив на зарядку, потужність показує 800вт вдуває, а час показує 999 годин. І так його, і сяк, а воно не заряджає(до речі ac до того працювала). На наступний день, перевірив балансування батареї, всі 3.230 +- а одна 3.199, я подумав це не критично. спробував трішки зарядити аккум від ЛБП, але все одно, потужність показує, а час 999. Спробував зарядити від сонця, зарядка пішла, 100 вт вдувало, зарядив до 20%, спробував увімкнути ac, і все, починає вмикатися, видає напругу на вихід і через секунду вимикається із помилкою OVERLOAD, взагалі з цього випав, більше запустити ас не вдалося. Куди копати і що робити не знаю. на субплатці більше наче нема нічого, бо буквально день назад працювало і під навантаженням не малим. Якщо треба додам відео, як це виглядає. Хто що може підсказати? Буду дуже вдячний