• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Flashfish s25 довго «думає» перед тим, як почати заряджатися

elek

Інженер
301 129
Усім привіт!
Часто попадаються ці моделі станцій, і досі не можу знайти причіну цього явища.
Прі підключенні в мережу, довго стоїть та думає, навідь по 10-20 хвилин, іноді помагає уключити 220 в на вихід, зразу стартує зарядка.
Хто знайшев причіну?

Porter

Інженер-супервайзер
1,193 1,618
Я знайшов причину. Ви теж хочете? Давайте бум подумати, поміряти, що відбувається на ДЦ шині, коли вона довго думає і коли ви включаєте "вихід 220". ;)

Porter

Інженер-супервайзер
1,193 1,618
Ну от нащо? Хай би чоловік використав голову за призначенням. :)

Поставити правильні питання = знайти правильні відповіді. :)

elek

Інженер
301 129
Хай би чоловік використав голову за призначенням
Повністью згоден з Вами, я сам по жітю усігда сам шукаю та виявляю несправності,
бо цеж повчальніше та цікаво.... та опита більш наращує.
Та часу іноді нема, цю вже позвонили та дали відмову від ремонту високовольтної частини
твк, плавний
....
І таке постійно, тому і не вспіваеш з ними покумекати. Явно несправність мабудь і проста......
Допис оновлено:

Перше шо приходить в голову- це емкость якась і десь...
Допис оновлено:

Раніше знаходив причину, коли ця модель при включені у мережу, показувала значок «вілка» і не було зовсім зарядки, причина тому був діод
Допис оновлено:

Так , на ДЦ шині при першому включені в мережу, пішов під`ом від 60 и , дойшло до 260 в , й остановилось....
Допис оновлено:

А вот при включені "220в на виході" на ДЦ з`являється 483 в і йде заряд......
Пійшов далі "рити"......
Допис оновлено:

Як тіки на дц-шині (прі викл. зарядки та "вих. 220 в") впало до 240 в, уключаю в мережу, і оп`ять- більш 264 в не підніма, і нема зарядки.....
Допис оновлено:

Porter,​

Porter

Porter

Porter

Дякую, що дали мені товчок....... Заїло мені, що не можу знайти...... за 3 години доліз до цей запчастини.....
Не ємність це, зовсім друга запчастина.....

Вкладення

• IMG_1768.jpeg
    IMG_1768.jpeg
    1,013.2 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:

elek

Інженер
301 129
Винуватцем був запобіжник, що самовідновлюється, під маркуванням PT1 (JK250-R040) опір на ньому було 240 kOm. Тимчасово поставив перемичку і зарядка стартанула в штатному режимі - через 5-15 сек. з плавним наростанням, і без включення по вих. 220 в. Замовив 20 штук, тепер мінятиму. Дякую всім!

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock