Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих.
Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО.
Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ПитанняFlashfish s25 довго «думає» перед тим, як почати заряджатися
Усім привіт!
Часто попадаються ці моделі станцій, і досі не можу знайти причіну цього явища.
Прі підключенні в мережу, довго стоїть та думає, навідь по 10-20 хвилин, іноді помагає уключити 220 в на вихід, зразу стартує зарядка.
Хто знайшев причіну?
Повністью згоден з Вами, я сам по жітю усігда сам шукаю та виявляю несправності,
бо цеж повчальніше та цікаво.... та опита більш наращує.
Та часу іноді нема, цю вже позвонили та дали відмову від ремонту високовольтної частини
Дякую, що дали мені товчок....... Заїло мені, що не можу знайти...... за 3 години доліз до цей запчастини.....
Не ємність це, зовсім друга запчастина.....
Винуватцем був запобіжник, що самовідновлюється, під маркуванням PT1 (JK250-R040) опір на ньому було 240 kOm. Тимчасово поставив перемичку і зарядка стартанула в штатному режимі - через 5-15 сек. з плавним наростанням, і без включення по вих. 220 в. Замовив 20 штук, тепер мінятиму. Дякую всім!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.