Добрий день, може хто підкаже. Станція Ecoflow Delta pro після зустрічного току. Багато чого згоріло и я вже іі відремонтувал... Але... Працює і 220 вихід и зарядка, але дуже повільно. Станція намагається підняти більше і я чую шо шось трішить... тыць тыць тыць... вмикаю швидку заярдку і вона починае трохи бистріше заряджатися(і частіше починає тиц тиц тиц) але в той же час шось не дає, і більше 800 ват не задуває, на повільний взагалі 300-400 ват. І цей звук неначе тразистори IGBT, Короче поміняв все шо тільки можна, поміняв два рази усі драйвери и перевірив всю обвязку. Перевірив стабілітрони в обвязці. Замінів 9a3. всі ключи і вхідні і вихідні справні. На всякий випадок ще раз все випаяв і нові поставив, але це нічого не дало. В Додатку Ecoflow коректно показує скільки вдуває. Через 30 секунд зарядки і звуків тиц тиц тиц починає гудіти охоложення. Таке відчуття шо десь шось сгоріло або підкорочує, тим самим не дає змоги бистріше заряджати. Я вже все перелопатив і не можу зрозуміти шо вона хоче. Дуже прошу підкажіть, буду вдячний.