• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація EcoFlow DELTA Pro - Мой опыт ремонта

volodimirk

Активний учасник
117 98
 viber 2024 04 29 21 08 41 457

Всем добра.
Я , было дело, писал что это лучший паяльник для снятия плат драйверов (с выкусыванием пинов)

С тех пор утекло чуток деньков, я изменил мнение...

0 02 05 14e662581a9e8ae0ac42fb701c15161458be2b51322d29ff5e9a3135b59afe5c 337924c0459b9a9d

Правильный инструмент лучше неправильного :D

Спасибо этому форуму огромное что дали столько поддержки в ремонтах своими советами и сильно повысили мою уверенность в себе.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Також є цей проскіт, настільки безтолковий пристрій, що коли придбав було бажання розбити його молотком і спалити в бензині. Але ні, так і стоїть цей мотлох на столі, не використовується

volodimirk

Активний учасник
117 98
Також є цей проскіт, настільки безтолковий пристрій, що коли придбав було бажання розбити його молотком і спалити в бензині. Але ні, так і стоїть цей мотлох на столі, не використовується
Теба було в тебе купляти а не за повну ціну... :LOL:

В мене з нам проблем нема. Якщо , правда, допомагати йому ще одним паяльником. ;)

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Я купив китайський відсос електричний просто в розетку, 2000грн в мусорку. В принципі як і цей проскіт, і все що дорожче - якщо він не може відсмоктати транзистор в 247 без всяких підігрівів паяльником - нах не потрібне таке обладнання.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Я купив китайський відсос електричний просто в розетку, 2000грн в мусорку. В принципі як і цей проскіт, і все що дорожче - якщо він не може відсмоктати транзистор в 247 без всяких підігрівів паяльником - нах не потрібне таке обладнання.
То і я про це

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Нещодавно поборов цю модель руками, без оловомінєтчиків. Було не просто. Тимбільше, що міжплатні переходи я випаював а не обкусував :)
Той проскіт... Думав купляти якусь станцію, в руках тримав його і ще щось (проскіт) - обоє по якості китайське гівно. Бажання купувати відпало відразу.
У нас з дорожчого є ніби як японамама
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
, але в руках ще не тримав, тому хз як воно.

Rekbr

Майстер
285 331
15 років разом. Свою задачу виконує. Звісно щось і є краще, але не пробував -не було нагоди.

Вкладення

• IMG_20240904_211142_281.jpg
    IMG_20240904_211142_281.jpg
    115.5 Кб · Перегляди: 101

volodimirk

Активний учасник
117 98
Пани шановні!
З інтересом читаю кожну думку, бо за ними усіма стоїть ваш досвід.
Сам я справлявся красиво робить роботу 100-ваттним паяльником совдепівським і "дуйкою" - трубочкою, якою видував припій з отворів.
І робив - зробив більше 150 станцій за 4 місяці своєї стрімкої кар'єри.

Але от буквально вчора я здав чергову Дельту ПРО, яку я швидко і з задоволенням розбирав без викушувань, за допомогою цього оловосмоктача ПрозКіт і моєі новенькоі станції Aifen A902 на жалах С210 і С245...

Так шо, повторюсь, подяка всім за фідбек!

Робіть гарно, як каже бухгалтер-фрезерувальник (хто знає - пойме).

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
О, раз тема піднялась. Їздив з грошима по
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
, Тримав в руках - дуже пристойна і якісна цяцька. Але... В комплекті лише одна не ходова (тонка) насадка :(
В наявності насадок докупити нема. Хіба тупо купувати на алі хз що і чекати місяць. :(
Відмовився. Все ще працюю дідівськими методами...

perebeinos92

Учасник
97 64
Я працюю паяльником yihua 982. Жодного разу не було потреби в 100вт паяльнику. Цей бере майже все. Лак окремо не відколупую, одразу з розе проходжу, потім оловоотсос, потім оплетка і ніяких проблем, покоцаного текстліту або віджарених контактів. Феном майже не користуюсь. Тільки для важкодоступних місць

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
@akoste13, головне щоб цей Квік не був як Фнірсі станція на 245 жалах. Яка в нас паяє гірше ніж Т12, взагалі ніби потужності 0. Ужасно паяє, тільки малі деталі їм знімати, а Т12 жаре добре

Рустам

Новий учасник
17 32
у меня такой TS1200a quick уже 7 лет с ним работаю и большие полигоны спакойна берёд , T12 мне непонравился

akoste13

Учасник Platinum
309 454
@akoste13, головне щоб цей Квік не був як Фнірсі станція на 245 жалах. Яка в нас паяє гірше ніж Т12, взагалі ніби потужності 0. Ужасно паяє, тільки малі деталі їм знімати, а Т12 жаре добре
Я от взяв зараз фнірсі 200 на 245, це таке гівніще якраз рівня т12)) хз для чого вона пригодна, може якісь телефони паяти хоча за такі гроші можна 3шт т12 взяти

Oleg82

Новий учасник
12 -3
Розе - на любителя... Мне не нравится.

Аппарат запустил . осталось повысверливать винты что посрывал головы... кто-то не пожалел Локтайта на заводе...
Я теж скручував головы у винтов,потим отвертку поставыв зверху стукнув и все добре крутыця

Oleg82

Новий учасник
12 -3
Купил такой не дорогой паяльник 150 ват 600 градусов

Паяльник с регулировкой температуры G7 NO.616 150W часть пытань решает. а так шоб на верника все паяет​

INTERTOOL вроде тоже 150 ват 700 градусов дешево и точно.екофло транзисторы вылетают​

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock