• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow Delta 2 потрібне маркування мікросхеми u9

Andrew94

Новий учасник
5 6
Купив станцію під ремонт, в в ній попередні майстри випаяли мікросхеми

Вкладення

• IMG_20251124_180006.jpg
    IMG_20251124_180006.jpg
    3.2 Mб · Перегляди: 143

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
На якій то з плат треба вгадувати по фото? Проц там і ЕПРОМка стояли, без сумніву.

mr.franko

Новий учасник
27 8
Підкажіть звідки на стаб цього проца сінуса приходить напруга? В мене нема на ньому 3.3 вольта, коли подаю з лаба то все працює. З іншої сторони плати є стаб 3.3, але саме на нього нема напруги. Заздалегідь дякую

Serios

Майстер
257 368
Шестилапка ETA1467 , міняю на TPS563201. DC/DC з 15-ти вольт в 5 вольт. Наступне питання буде - звідки беруться 15?

Вкладення

• IMG_20251127_204934+.jpg
    IMG_20251127_204934+.jpg
    526.4 Кб · Перегляди: 89

Max5860

Активний учасник
105 46
Доброго дня, буду дуже вдячний, якщо хтось відкриє таємницю назви мікросхеми U1 та резистора r145, дельти другі не дуже часті гості, тому не знаю хто то такий. А також не можу нормально розгледіти обв'язку драйвера випрямляча, резистори R179 R177. Заздалегідь дякую!1734917348

mr.franko

Новий учасник
27 8
Доброго дня, буду дуже вдячний, якщо хтось відкриє таємницю назви мікросхеми U1 та резистора r145, дельти другі не дуже часті гості, тому не знаю хто то такий. А також не можу нормально розгледіти обв'язку драйвера випрямляча, резистори R179 R177. Заздалегідь дякую!Переглянути вкладення 4585Переглянути вкладення 4584
Наче Pn7113

Andrew94

Новий учасник
5 6
Купив станцію під ремонт, в в ній попередні майстри випаяли мікросхеми
Запрограмував та запаяв контролер, також запаяв U9 (TP2412) продзвонив всі елементи, короткого немає ніде, зібрав в надії, що все працюватиме, але чуда не сталося. Станція вмикається, низьковольтні порти всі працюють, заряджається від DC. На зарядку від 220 - реакції нуль, якщо увімкнути вихід 220, напруга не з'являється і через декілька секунд вимикається, оновив до останньої версії і при ввімкнені 220 почало писати overload на дисплеї, і вимикається. На шистиножку U24 приходить 14.6в та на виході 5в, на виході стабілізатора U10 - 3.3в, на живлення мк приходить 2.4в, пробував подати 3.3в, результату немає.
Всі реле перевірив, при подачі 12в, замикають контакти.
Підкажіть куди дивитися далі, бо вже геть ідеї закінчилися....

Serios

Майстер
257 368
Дивно, що на стабілізаторі 3,3 а на проці 2,4. Від 3,3 живляться ще декілька тр2412, перевірте, продзвоніть, чи живі. Від 220 станція повинна хоч прокидатися, блок живлення напряму підключений на вхід, але можуть бути в шарах плати обриви.

Droopa

Новий учасник
24 6
Запрограмував та запаяв контролер, також запаяв U9 (TP2412) продзвонив всі елементи, короткого немає ніде, зібрав в надії, що все працюватиме, але чуда не сталося. Станція вмикається, низьковольтні порти всі працюють, заряджається від DC. На зарядку від 220 - реакції нуль, якщо увімкнути вихід 220, напруга не з'являється і через декілька секунд вимикається, оновив до останньої версії і при ввімкнені 220 почало писати overload на дисплеї, і вимикається. На шистиножку U24 приходить 14.6в та на виході 5в, на виході стабілізатора U10 - 3.3в, на живлення мк приходить 2.4в, пробував подати 3.3в, результату немає.
Всі реле перевірив, при подачі 12в, замикають контакти.
Підкажіть куди дивитися далі, бо вже геть ідеї закінчилися....
Якось вирішили проблему? E меня такаж Delta 2 був пробитій проц замінів его прошив і замінив TP2412 , і зараз такіж показники як і у Вас . Коли запускаешь пише оверлорд і все

Andrew94

Новий учасник
5 6
Якось вирішили проблему? E меня такаж Delta 2 був пробитій проц замінів его прошив і замінив TP2412 , і зараз такіж показники як і у Вас . Коли запускаешь пише оверлорд і все
Поки що ні, немає часу займатися, думаю вже в новому році продовжу.
Якщо вдасться вирішити проблему, повідомте будь ласка

Droopa

Новий учасник
24 6
Поки що ні, немає часу займатися, думаю вже в новому році продовжу.
Якщо вдасться вирішити проблему, повідомте будь ласка
Зараз як раз намагаюсь розібратись дві дельти онакові з схожими симптомами, як війдє шось відпишусь

radiiocom

Новий учасник
13 2

Droopa ,​

Andrew94

Давайте переможемо цей "оверлорд"
у мене після заміни та прошивки у 14 теж нічого не змінилося, на ємності з'являється 240в хоча на драйвер синхронного випрямляча і на самі транзистори управління немає, за низькою є генерація короткими імпульсами 500нс
Живлення на драйверах синхронного випрямляча та нарізки синуса є.
Пробую і міряю без плати бмс.
Допис оновлено:

хто знає точно, на столі без зв'язку з БМС на робочій дельта2 чи повинна бути короткочасна генерація синуса?

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock