звичайно індикація 0%, але напруга я подаю від бж і можливо в аварійному режимі короткочасно буде, все це тільки для зручності грубого тестування.на екрані 0%? то як тоді 220 буде?
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
звичайно індикація 0%, але напруга я подаю від бж і можливо в аварійному режимі короткочасно буде, все це тільки для зручності грубого тестування.на екрані 0%? то як тоді 220 буде?
два поводка з наконечниками під бовт м4 та все ОК!все це тільки для зручності грубого тестування.
тут на форумі писали що 2184 ставили...підключив все для зручного вимірювання, напруга на ємності піднімається до 430в, синусорізка не працює, на вході драйверів сигнал є, замовлятиму драйвера рідні або інші 2181теже можуть працювати? Чи є досвід успішної заміни?
напевно фейкові
Тому ремонти і йдуть довго. Процес не обманешпоки думок немає і купити інші на Україні немає
де купували?напевно фейкові
де купували?
це була б в мене наступна сходинка, але закупився на Сібарісі.Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Тут беру. Кусаються ціни, але завжди все працює і відповідає якості
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.