lexand
Учасник
55
86
ага, випросивНазад взяли?)
кажу "ще багато ідей цікавих є " ))
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
ага, випросивНазад взяли?)
Як в анекдоті про священика))ага, випросив
кажу "ще багато ідей цікавих є " ))
величезне дякуюBQ7694003 нову можу вислати, якщо що (безкоштовно). Але не знаю чи треба її якось конфігурувати, чи GD32 зробить все сам.. (купив собі з поспіху в Китаї, але не знадобилося)
Якщо ще щось треба поміряти на платі BMS - кажіть.
Все таки э одне питання, який кварц на вашій бмсці?Якщо ще щось треба поміряти на платі BMS - кажіть.
13! Шукайте, куди поділись ще 6 вольт.- mp9487 видає 7в (пошуком по форуму у всіх 13, але по дільникам на платі 7 і на виході 7).
Дякую,Відкрив станцію, поки світло є..
Кварц на 8 МГц.
13! Шукайте, куди поділись ще 6 вольт.
7 вольт теж є на платі, але на діоді D29 (біля транзистора Q3 в корпусі SO8) - зникають, якщо BMS вимкнути кнопкою.

А якщо припустити, що до з'єднання R139-C34 десь приєднується ще резистора, скажімо на 6к2 (краще 6к6), другий кінець якого хтось притискає до землі... Я зтверджую, а просто припускаю..Якщо відкрити типову схему mp9487 де "R1" = R115+R140 = 340к, та "R2"=R143=10к , то там нічого іншого ніж 7в не вийде (там же в даташиті є формула).
Не плавний точно, бо коли конденсатор розряджен, то напруга на виході буде навпаки - підвищена. Скоріше просто затримка зворотнього зв'язку для компенсації різких імпульсів струму навантаження, які можуть призвести до нестабільної роботи перетворювача.А R139 C34 виконують щось накшталт повільного пуску починаючи десь з 3в
Не плавний точно, бо коли конденсатор розряджен, то напруга на виході буде навпаки - підвищена. Скоріше просто затримка зворотнього зв'язку для компенсації різких імпульсів струму навантаження, які можуть призвести до нестабільної роботи перетворювача.
Мабуть мова йде всеж про C34...коли С33 розряджений то R139 буде паралельно до R115+R140
А C33 у вас часом не пробитий? Може підкорочує і саме він і тріщить?значить як мінімум LDO в bq76940 дохлий, принаймні якось частково

Простіше вже реверснути протокол обміну між BMS та мордою і написати свою прошивку.Була б моя зарядка точно ковирнув би прошивку
по офтоплю трошкиПростіше вже реверснути протокол обміну між BMS та мордою і написати свою прошивку.
робоча ? ))Можу вам просто продати BMS за 3500, якщо буде потреба.
Відмінностей не знайшов...Соррі за затримку з фотками.
Переглянути вкладення 4878Переглянути вкладення 4879Переглянути вкладення 4880
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.