Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
ВСЕ OKна тест-пінах в обидві сторони 5,45 Om
у мене нема оверлоаду ((((на виході та на зарядці OVERLOAD.
Вибачте, звичайно, але є різниця, коли клацають реле на драйвері йде сигнал і потім видає ОВЕРЛОАД. І коли ЗАГАЛЬНО НІЧОГО НЕВІДБУВАЄТЬСЯ. Але при цьому інвертор справно працює на ПОВНІЙ ПОТУЖНОСТІ! І зворотні зв'язки всі на операційниках піднімаютьсяА оце що?
це низьковольтна частина - Ви точно хочете посперечатися? Вона біля реле???А оце що?

Ні, Ви усе вірно рзповідаєте.Ви точно хочете посперечатися
так він повністю збігається у додатку з надрукованим на корпусіЦе по серійнику з морди.
Ви мене не поняли. Вашу станцію офіційно списали. Викинули. По серійнику вона викинута. Це коли станцію Екофлоу видаляє з бази, після повернення і списання по гарантії, вилізає оцей знак з ключом і викруткою.так він повністю збігається у додатку з надрукованим на корпусі
Я. А ви думали хто? Оновлюватись по інтернету буде. Це ж не Тесла.А хто списує?
Таксерійник також зберігається у модулі bluetooth /WiFi?
Це жарт?Я. А ви думали хто?
Звісно, я ж не працюю в Ecoflow.Це жарт?
Ніби ніхто не пробувавМодуль FiWi - це ж звичайна ESP32. Ніхто раніше не намагався читати?
А зарядка від ХТ60?Зарядка та байпас - ні!
Я ж писав - від сонця - не працює! А там на платі сонця все виправлено. Начебто виставлено прапор заборони зарядки. А це вже наводить думку на BMSА зарядка від ХТ60?
Так, по-перше – перевіряв, по-друге – пакети йшли. Пакети потрібно перевіряти через UART-TTL, обов'язково дивитися спочатку пакетів {0xAA, 0x02...} наприкінці два байти кортольної суми CRC-16/ARC (можна перевірити онлайн тутЯ так і знав, тому і спитав.
А навіщо той симулятор ? Прошивки в вільному доступі, просто ший і все, навіть проц модна любий ставити і примусово шити прошивку буде працювати до першого оновленняТак, по-перше – перевіряв, по-друге – пакети йшли. Пакети потрібно перевіряти через UART-TTL, обов'язково дивитися спочатку пакетів {0xAA, 0x02...} наприкінці два байти кортольної суми CRC-16/ARC (можна перевірити онлайн тутБудь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!)
В принципі, майже готовий симулятор BMS (принаймні відсотки акума можна буде виставляти в браузере і дивитися на морді). там ще інформація по температурі, але я вже не вдавався – на екран вона не виводиться. Потрібна будь-яка плата ESP32 або ESP8266...
to be continued...
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.