• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Delta 2 MAX EFD 350 (2048W) прошивка плати субмодуля інвертора OS-MR331-UV-CNTL-V1.0.0

Kovalsky

Активний учасник
124 66
Ніхто на форумі навіть не задумався, що протокол обміну Ecoflow не складний і містить у собі всю інформацію про стан усіх вузлів. Але всім лінощі його розшифрувати. Або просто не вистачає знань - адже так просто посилатися на свій попередній досвід, але не запитувати себе: а чому так? Наприклад, навіщо симмулятор: не всі мають можливість підкинути для перевірки інший справний BMS чи іншу лицьову панель (як тут прийнято говорити " морду " ). Симулятор вирішує усі ці питання. Я ось можу включити USB та АС не використовуючи кнопки та стандартну програму.
Прикладів можна навести ще багато. Я сподіваюся. когось це зацікавить.

Усім миру та добра!

Савош Сервіс

Активний учасник
164 184
Ніхто на форумі навіть не задумався, що протокол обміну Ecoflow не складний і містить у собі всю інформацію про стан усіх вузлів. Але всім лінощі його розшифрувати. Або просто не вистачає знань - адже так просто посилатися на свій попередній досвід, але не запитувати себе: а чому так? Наприклад, навіщо симмулятор: не всі мають можливість підкинути для перевірки інший справний BMS чи іншу лицьову панель (як тут прийнято говорити " морду " ). Симулятор вирішує усі ці питання. Я ось можу включити USB та АС не використовуючи кнопки та стандартну програму.
Прикладів можна навести ще багато. Я сподіваюся. когось це зацікавить.

Усім миру та добра!
Це класно але для цього потрібно часу вільного щоб вивчити це, розібратись, швидше знайти причину чому не працює ніж відтворювати сигнали і тд це часу займе більше. Але мені ідея подобається був би час ((

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock