• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання BLUETTI AC200MAX цілий пучок проблем

Jael.Dace

Інженер
417 616
по якому інтерфейсу бмска спілкується з мордою ?
біля коннектора є позначки типу C, D, SCL, SDA ?
По CAN.

Купив BMS з розборки: продавець одразу попередив, що перевірити можливості нема, але повинна бути робоча... Як то кажуть - без розврату та негативу. Не пощастило - не робоча, ще й паяна, але дефект інший - помилка 043 (BMS low voltage). Паялася обв'язка балансира.
Кілька годин продзвонки всього, чого можна, та порівняння падіння напруги в різних точках, в двох плат між собою нічого не дало, заміри напруги теж аномалій не виявили, прочитати мікроконтроллери j-link'ом не вдалося, тож вирішив просто перепаяти мікроконтролер з купленої плати на стару. Після ввімкнення станція одразу показала відсоток заріду, яких схожий на правду (до того показувала 0, хоча тиждень тому заряджалася досить довго) і наче працює все правильно: вимикав, за кілька годин вмикав - відсоток не змінюється. Одже проблема з відсотками саме в мікроконтроллері чи його прошивці.
Два дні ще потестую і буду видавати. Експерементувати з аналізатором вже не хочу бо і без того ця станція в мене на довго затрималась.

Влад

Новий учасник
5 30
Стоїть така станція з такою ж проблемою (зарядив на 100% - нормально, але варто розрядити на 1-2% і вимкнути, то вона за пару днів спускається до нуля відсотків і відмовляється вмикати інвертор, хоча фактичний заряд є бо повторно заряджається за кілька хвилин і навантаження тримає нормально).
Як я розумію, на цей час рішення, окрім заміни BMS, ще нема?
Я ще не розбирав її - може нема і сенсу? BMSку на промі бачив, але клієнт її за 13к не готовий кпувати (як і я, бо хто зна, коли вона знову заглючить...)
Доброго дня ,була така станція допомогло оновлення прошивки бмс ,була версия v1017.02 ,через застосунок оновив до 1017.03 ,зарядив розрядив ,проблема зникла

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock