• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Allpowers R2500 прошивка

proxy80

Новий учасник
2 4
Приєднаюсь, також потрібна прошивка, а можливо хто вивчав питання і можливо знає де придбати повністю модуль

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Навряд з'являться, зараз спробував пару живих - вичитать не дає, але і не каже що залочено. Просто помилка читання, думаю там все заблоковано просто натіон про це не пише

Kietz

Новий учасник
10 18
Жаль, но и у меня в ремонте такая станция, тоже пробит проц. Такое случается после встречи.. если кто то сможет считать дама, буду безмерно благодарен...не за даром...

terrabit

Новий учасник
14 22
В мене зараз такий же модуль, можливо ще живий. Чим його читати ?

Вкладення

• IMG_7459.jpeg
    IMG_7459.jpeg
    916.4 Кб · Перегляди: 53

DS13

Новий учасник
42 72
Хтось пробував звертатися до офіціалів? Можливо купити окремо модуль чи прошиту мікросхему в офіційному сервісі?
Чи такого не має в принципі?

Хоча б нові інвертори доступні під замовлення?
Може підкажете хто з офіціалів є в Україні?
Розумію зо виробник заробляє кошти на новому , але ж ..... слів вже не має.
Хоча б продавали субмодулі прошиті...
З такою кількість спалених інверторів, які "зависли", вже певно є шанс писати свою прошивку..

proxy80

Новий учасник
2 4
В мене в офіціалів зараз на платному ремонті 5 станцій AllPowers, у всіх проблема з контроллером, по всім одна відповідь - немає запчастин. Окремо ні прошивок ні модулів вони надати не можуть і не будуть, так як їм на свої потреби не вистачає. Виробники тобто китайці , були не готові до такого ажіотажу до комплектуючих, зі слів офіціалів їх поставили в чергу на поставку, очікується на кінець березня. АСЦ в Україні ТОВ АВА Трейд

Jael.Dace

Інженер
417 616
Не попадалася така станція ще в ремонт, але раз така ситуація, розкажіть про цей модуль - він керує тільки синусом чи ще чимось? Інвертор реверсний, чи для зарядки є окремий перетворювач?
І може хтось може продати таку спалену, але не перепахану станцію зі згорівшим модулем?
Або дати на пару місяців поколупати...

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Реверсний, це плата чисто керування синусом, на вхідну частину там є окремий проц.
Не попадалася така станція ще в ремонт, але раз така ситуація, розкажіть про цей модуль - він керує тільки синусом чи ще чимось? Інвертор реверсний, чи для зарядки є окремий перетворювач?
І може хтось може продати таку спалену, але не перепахану станцію зі згорівшим модулем?
Або дати на пару місяців поколупати...

Клапауцій

Новий учасник
33 18
Я теж типу офіційний по Аллповерсах. Китайці настільки жадні шо нема слів. Не дали нічого . Абсолютно. Обіцяють черехз кілька місяців запасні блоки і модулі. За бабло. Але і за бабло нема.А про докумантацію навіть мови нема.

tolik.chuk

Новий учасник
11 2
Я вже роблю R2500 клієнта під зовнішнє зарядне і інвертор. Бо зрозуміло що проблеми скоріше всього з модулями не вирішаться.

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
А чому ніхто не хоче поставти туди іншу платку ? НАприклад з EG ?? Я так розумію нижня сторона працює ? Чи там в них зв'язок? Тоді і нижню сторону перевести все на EG і буде працювати. Але не факт що клієнт захоче бо за таке сума буде майже як б/у станція коштує робоча

Клапауцій

Новий учасник
33 18
А чому ніхто не хоче поставти туди іншу платку ? НАприклад з EG ?? Я так розумію нижня сторона працює ? Чи там в них зв'язок? Тоді і нижню сторону перевести все на EG і буде працювати. Але не факт що клієнт захоче бо за таке сума буде майже як б/у станція коштує робоча
Там є звязок між процесором шо на інверторі через чотири оптокулери, і ще звязок з маленьким поцесором через ще один оптокулер шо міряє вихідну потужність. Але останнім можна знехтуватию (в мене не працював і не показувала морда вихідну потужнімть. але все працювало). Окрім роботи як от інвертора ще є робота як зарядка. коли все інвертується. Силові ключі стають діодним мостом а енергія закачується в акумулятор ще через два(в 3500 4) ключа. Польові низьковольтні транзистори стають просто діодами. Окрім того обида процесори відслідковують фазу струму який прийшов. От коли інвертор працює на зарядку то на ключах все рівно є імпульси з процесора які нібито підтримують синусоїду в фазі з інвертором. І так само на низьковольтній частині. Все працює на те шо зміниться напрям струму але не буде збою системи. Тому шось прихімічити при всьому бажанні можливо, але тільки частково. І то в те не дуже вірю. Транзистори і драйвери дость дорогі. А час затрачений на таку хімію ще більше. Тому рекомендую якшо вийшов з ладу модуль R600(синусний) то станецію пустити на запчастини.
P/S Не тратьте куме сили, опускайтеся на дно.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Ага, і зв'язок з мордою ще, там все по кан шині спілкується. Такими темпами від станції тільки корпус і акб залишиться ))

Клапауцій

Новий учасник
33 18
Ага, і зв'язок з мордою ще, там все по кан шині спілкується. Такими темпами від станції тільки корпус і акб залишиться ))
Корпус акб і бмс. Ну ітепер шось туди запіхнути точно можна. Самий простий метод - купити гібридну сонячну станцію і до неї все це прикапчати. Гібридна станція на 48 вольт в китаї стоїть 12 000 гривень. Думайте

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Корпус акб і бмс. Ну ітепер шось туди запіхнути точно можна. Самий простий метод - купити гібридну сонячну станцію і до неї все це прикапчати. Гібридна станція на 48 вольт в китаї стоїть 12 000 гривень. Думайте
А який сенс? Вигідніше ту саму р2500 пустити на донора і виручити з неї більше, грошей і на новий акб буде і на цукерки залишиться

Клапауцій

Новий учасник
33 18
А який сенс? Вигідніше ту саму р2500 пустити на донора і виручити з неї більше, грошей і на новий акб буде і на цукерки залишиться
Ну новай акум з бмс такої ємності обійдеться дорожче. То не вартує продажу. Самий оптимальний варіант то то шо я написав- - купити гібридну сонячну станцію і до неї все це прикапчати. Гібридна станція на 48 вольт в китаї стоїть 12 000 гривень. Ну і завжди можна продати морду і процесор на низьковольтній частині. І все. там більше нема нічого цінного

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock