tolik.chuk
Новий учасник
11
2
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
J-link мабутьВ мене зараз такий же модуль, можливо ще живий. Чим його читати ?
В мене повно таких модулів. Живих. Але в станціях. Пробували читати. Залочено.В мене зараз такий же модуль, можливо ще живий. Чим його читати ?
Не попадалася така станція ще в ремонт, але раз така ситуація, розкажіть про цей модуль - він керує тільки синусом чи ще чимось? Інвертор реверсний, чи для зарядки є окремий перетворювач?
І може хтось може продати таку спалену, але не перепахану станцію зі згорівшим модулем?
Або дати на пару місяців поколупати...
Там є звязок між процесором шо на інверторі через чотири оптокулери, і ще звязок з маленьким поцесором через ще один оптокулер шо міряє вихідну потужність. Але останнім можна знехтуватию (в мене не працював і не показувала морда вихідну потужнімть. але все працювало). Окрім роботи як от інвертора ще є робота як зарядка. коли все інвертується. Силові ключі стають діодним мостом а енергія закачується в акумулятор ще через два(в 3500 4) ключа. Польові низьковольтні транзистори стають просто діодами. Окрім того обида процесори відслідковують фазу струму який прийшов. От коли інвертор працює на зарядку то на ключах все рівно є імпульси з процесора які нібито підтримують синусоїду в фазі з інвертором. І так само на низьковольтній частині. Все працює на те шо зміниться напрям струму але не буде збою системи. Тому шось прихімічити при всьому бажанні можливо, але тільки частково. І то в те не дуже вірю. Транзистори і драйвери дость дорогі. А час затрачений на таку хімію ще більше. Тому рекомендую якшо вийшов з ладу модуль R600(синусний) то станецію пустити на запчастини.А чому ніхто не хоче поставти туди іншу платку ? НАприклад з EG ?? Я так розумію нижня сторона працює ? Чи там в них зв'язок? Тоді і нижню сторону перевести все на EG і буде працювати. Але не факт що клієнт захоче бо за таке сума буде майже як б/у станція коштує робоча
Ага, і зв'язок з мордою ще, там все по кан шині спілкується. Такими темпами від станції тільки корпус і акб залишиться ))А чому ніхто не хоче поставти туди іншу платку ? НАприклад з EG ?? Я так розумію нижня сторона працює ? Чи там в них зв'язок? Тоді і нижню сторону перевести все на EG і буде працювати. Але не факт що клієнт захоче бо за таке сума буде майже як б/у станція коштує робоча
Корпус акб і бмс. Ну ітепер шось туди запіхнути точно можна. Самий простий метод - купити гібридну сонячну станцію і до неї все це прикапчати. Гібридна станція на 48 вольт в китаї стоїть 12 000 гривень. ДумайтеАга, і зв'язок з мордою ще, там все по кан шині спілкується. Такими темпами від станції тільки корпус і акб залишиться ))
А який сенс? Вигідніше ту саму р2500 пустити на донора і виручити з неї більше, грошей і на новий акб буде і на цукерки залишитьсяКорпус акб і бмс. Ну ітепер шось туди запіхнути точно можна. Самий простий метод - купити гібридну сонячну станцію і до неї все це прикапчати. Гібридна станція на 48 вольт в китаї стоїть 12 000 гривень. Думайте
Ну новай акум з бмс такої ємності обійдеться дорожче. То не вартує продажу. Самий оптимальний варіант то то шо я написав- - купити гібридну сонячну станцію і до неї все це прикапчати. Гібридна станція на 48 вольт в китаї стоїть 12 000 гривень. Ну і завжди можна продати морду і процесор на низьковольтній частині. І все. там більше нема нічого цінногоА який сенс? Вигідніше ту саму р2500 пустити на донора і виручити з неї більше, грошей і на новий акб буде і на цукерки залишиться
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.