Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих.
Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО.
Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Трохи додам до попереднього поста, була схема силової частини на форумі, вона від першої дельти, але з першими максами один в один. Реле предзаряду в них нема, діодний міст і резистор. В режимі зарядки шатківниця не просто випрямляч, вкупі з вихідним дроселем піддрачує транзисторами, типу апфс, інакше 400 на банці не буде.
Так, згоден стосовно повишайки синусорізкою. Не став про це писати, бо воно йому поки не треба - якщо APFC не працює, то і синусу не буде (звісно якщо логіка роботи програми не пошкоджена), що одразу буде видно і так.
Вийняв плату,дав мережу. Без морди. Побачив 55 вольти,схема на тій 7- новій мікрусі. Міряв на конденсаторі ел.після транса і діода. Забув сказати. Коли підключаю зібране і заживлюю від мережі,на морді зʼявляється іконка 50 Hz. І тишина. Буду завтра старатися якось підлізти до нього,щоб поміряти всі напруги,які там є.
А КЗ на конденсаторах нема? Як нема - дивись плавний заряд та все до нього.
Була якось дельта перша, в котрій дросель був відірваний вибуховою ударною хвилею - тримався однією ногою та клеєм, а друга нога - товстезна мідь, була відірвана. Навіть не видно нічого - тільки прозвонкою знайшов. Все інше в станції такою було ціле, лише корпус трохи подряпаний.
Залипше, чи котушка спалена?
Я сьогодні ввечорі мабуть буду розбирати таку ж станцію з повністю робочим інвертором, тож якщо щось треба буде поміряти - пиши.
Випаяв реле,провірив.все працює. Я порівняв його з другим на платі. І помилився. Є ще один цікавий момент.Коли я подаю мережу один раз дало звуковий сигнал і все. Приблизно через 2-3 хвилини я випадково доторкнувся до субмодуля в районі прова. І на дисплеї засвітилося 50 Hz. Але знаю зразу має показувати напис. Перевірив ще раз,те саме. Дільники по пару раз перевірив. Всі лінії,що йдуть на платку субмодуля цілі (продзвонив). По ходу в мене не працює APFC. Подивився на конденсатори,вони на 500 вольт. Значить немає накачки. Буду дивитися.
По виводив всі напруги дротами. Замітив,що від батареї є +5в,3,3в….. і все. Перемикаю на інвертор-глухо. Від мережі-55в є. 15 в немає. Зняв плату,почав копати в районі ШІМ 3845. Що було підозріле,пропаяв.Вмикаю,запрацювало. Слава Богу. Чув таке,що в розʼємі деколи пропадає контакт. Буду спостерігати.
Вітаю всіх. Зайшла дві дельти схожі рнесправності як у автора: Перша порвало ключі 190n65 імайже всю обвязку кругом. відновив, станція все одно дає оверлоад. Після натискання АС, є спрацювання реле, йде тихий шелест, просадка, и через секунди три падає в оверлоад. дільники всі перевірив, плівкрові конденсатори також, одна тр2412 була дохла, теж замінив, живлення на драйвери приходить.
а друга станція після зустрічки. Після заміни горілих єлементів, пропрацювала три хвилини, потім просто 220 потухло. Натикання на кнопку нічого не дає. зарядка при цьому йде, і другий момент - не працюють кулери. обв'язка ціла, грішу, що може на субмодулі тр сдохла.. хтось стикався? Щоб всліпу не міняти
Допис оновлено:
Доповню. На тій, що після зустрічки, нема 14 вольт на драйвері U9. Обвязка біля нього вся ціла. Хто знає, звідки йде живлення саме на цей драйвер?
Зі стабілізатора на 15 в на 16 ногу драйвера. Даташіт дивіться.На інші через діоди. 5в йде на 3 ногу. В моєму зроблено саме так.На рахунок вентиляторів, треба відстежити управління. Я так розумію управління йде з субмодуля. Терморезистори йдуть на нього, а там вже операційники погоду роблять. Якось так. Але можу помилитися. Дивіться. На рахунок інвертора. Коли вмикаєте його,відбувається така картина постійно? Ви напишіть,що за екофло у вас.
Зі стабілізатора на 15 в на 16 ногу драйвера. Даташіт дивіться.На інші через діоди. 5в йде на 3 ногу. В моєму зроблено саме так.На рахунок вентиляторів, треба відстежити управління. Я так розумію управління йде з субмодуля. Терморезистори йдуть на нього, а там вже операційники погоду роблять. Якось так. Але можу помилитися. Дивіться. На рахунок інвертора. Коли вмикаєте його,відбувається така картина постійно? Ви напишіть,що за флешка у вас,
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.