• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Zonergy PS72 (клон єті EB70), не заряджається, SC8802.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Добра. Практично нова Zonergy PS72, що є клоном блюєті EB70, не заряджається. БЖ зовнішній, справний, станція бачить блок, ідикує зарядку, потужності нема, індикатор на БЖ зелений.
Пробиті транзистори перетворювача зарядки. Міняю горілі, міняю контролер SC8802 - перше включення - індикація є, струму нема. Друге включення з метою поміряти - індикація є, струму нема, транзистори пробиті, гріються.

Поміняв усі транзистори і контролер повторно, перевірив повидзвонював гейтові кола, діоди живлення контролера, шунти - норма, Перше включення - індикація є, струму нема. Друге включення - транзистори цілі, дірка в контролері.
Контролер знайшов в одного єдиного продавця з доброюб репутацією, відгуки по контролеру позитивні, до вигляду/маркування зауважень нема.
Я в ступорі, потрібні думки. Контролер знайомий і не складний, а зрозуміти / найти причину не можу :(
1726304374711

Останнє редагування:

Shadinskij

Новий учасник
30 2
А ви конденсатори в обвьязці дивились може у вас якийсь конденсатор уплив та нема нормальної роботи або перевантаження пвм лінії? Я ще не дивився але таке саме скоро принесуть

alek

Учасник
58 18
Вже неділю ковиряю таку станцію, зарядка 18-20W, прийшла з пробитими ключами. Замінив SC8802 вже штук 5, замовляв у різних продавців. Так розумію, прорблема у цих Zonergy класична, можливо хто цю проблему переміг, підкаже куди копати?

Shadinskij

Новий учасник
30 2
контрольер замінив на всяк випадок, бо якшо ключ горит більшьза все в нього були проблемми з керуванням, а в загалі тут в сусідній темі хтось підказав щьо ключі треба по хорошому міняти на більш потужний аналог. Я такі в нас знайшов на всеплюсі та встановив вже пів року працюе без проблем.

Serios

Майстер
257 368
Там зазвичай все стандартно - 4 транзистора перетворювача, контролер, іноді ще р-канальний транзистор Q21 та запобіжник 15 А. Герметик IMG 20241212 111834 треба колупати обережно, можна пошкодити SMD кераміку.

alek

Учасник
58 18

Поверю в сказку, вместо AON6407 установлю G080P03A, заказал, жду. Остальное все по оригиналу.

Shadinskij

Новий учасник
30 2

Поверю в сказку, вместо AON6407 установлю G080P03A, заказал, жду. Остальное все по оригиналу.
До чого тут казки. Це рекомендація бо ці ключи співпадають з основними технічними вимогами та більш витривалі по струму та і всьо.

alek

Учасник
58 18
До чого тут казки. Це рекомендація бо ці ключи співпадають з основними технічними вимогами та більш витривалі по струму та і всьо.
Завжди ставив AON6407 в цю станцію, все працювало, не було проблем. Приїдуть ключі оригинальні, відпишу результат.

alek

Учасник
58 18
Не дало результату встановлення оригинальних транзисторів.

Підкажіть номінал резистора R227, на фото погано видно.

1783597362132

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock