• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Zonergy EB70 потужність заряду 15-19ВТ

ingyner

Новий учасник
3 0
Доброго дня!
Така проблема: Зарядна станція Zonergy EB70 1000ВТ не бере заряд. Згоріли мосфети
G080P03A та LTS4480FJ Замінив на AON6407 та AON6240 відповідно. КЗ немає. заряджается але потужність заряду 15-19ВТ (при першому включенні заряждало 160ВТ, вимкнув а потім 15ВТ і все)
Випаюю та перевіряю мосфети esr тестером - вони цілі
По данній проблемі найшов відео:
Але автор проблему не вирішив.
Зараз замовив із кітаю рідні мосфети та контролер заряду але сумніваюсь що допоможе.
На що ще звернути увагу?
Дякую!

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Надивитеся в інтернетах всякої фігні а потім ремонти не йдуть. :)
Вам би перетрясати обв'язку ШІМки згідно даташиту...

Serios

Майстер
257 368
Sc8802 треба обов'язково міняти. Є в Україні по 140 грн. Транзистори ваші згодяться.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Так ото я міняв і ШІМку і транзистори правильні і обв'язку що міг перевірив а не поїхало... :( На ШІМку і транзистори підстав думати не мав. Щось в обв'язці упустив...

ingyner

Новий учасник
3 0
Приїхало моє замовлення з кітаю. Першим ділом вірішив замінити контролер Sc8802.
Впаяв, зібрав - працює, потужність добра 180-196вт! ... але не довго, хвилин 5 і все, не заряджаєтся зовсім.
Знову розбираю і міняю усі мосфети на оригінальні (G080P03A та LTS4480FJ) і контролер заряду також (добро що замовляв 2шт)
Станція була розряджена на повну. Заряджаю повністью - все працює. Проблема вірішина.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock