• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Згорівша бмс Дельта 2

Max5860

Активний учасник
105 46
Вітаю, на ремонті дельта з маленьким ексклюзивом, прогорівша плата бмс навколо - контакту, кажуть збирали станцію без ізолятору і замкнули основний плюс з мінусом в обхід самої бмс (ті що з батарей), 3.3в піднімається, бмс вмикається на декілька секунд і вимикається, зняв її, перевірив і нічого не знайшов згорівшого окрім підшмаленого текстоліту навколо мінуса, але там більше ніяких доріжок не бачив, порадьте будь-ласка куди дивитись, буду надзвичайно вдячний!

Вкладення

• IMG20251203172442.jpg
    IMG20251203172442.jpg
    6 Mб · Перегляди: 52
  • IMG20251203172434.jpg
    IMG20251203172434.jpg
    6.2 Mб · Перегляди: 53
  • IMG20251203172155.jpg
    IMG20251203172155.jpg
    9.9 Mб · Перегляди: 52

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Вуглець - провідник. Вирізати до білого, дивитись чи чого в слоях не ходило. Тоді уже розбиратися чого 3,3 пропадає. Чи то перевантаження по живленню, чи керування вимикає ітд. Якщо прошивки є - шити пробувати.

Max5860

Активний учасник
105 46
Вуглець - провідник. Вирізати до білого, дивитись чи чого в слоях не ходило. Тоді уже розбиратися чого 3,3 пропадає. Чи то перевантаження по живленню, чи керування вимикає ітд. Якщо прошивки є - шити пробувати.
3.3 не зникає, вимикається вихід, якщо підключити все до станції, то вона вмикається, пише заряд і вимикається через декілька секунд, повирізаю той прогар, але там наврядчи є якісь доріжки.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Що з напругами на комірках? Перекоси? Комунікація з мордою, термодетчики? Короче, робіть діагностику.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
3.3 не зникає, вимикається вихід, якщо підключити все до станції, то вона вмикається, пише заряд і вимикається через декілька секунд, повирізаю той прогар, але там наврядчи є якісь доріжки.
Першим ділом після випилу вигорівшого - прошить, на них прошивки злітають просто від глибокого розряду, думаю на цьому і закінчиться

Max5860

Активний учасник
105 46
Першим ділом після випилу вигорівшого - прошить, на них прошивки злітають просто від глибокого розряду, думаю на цьому і закінчиться
По батареї, всі комірки мають однакову напругу, прошивав але результату немає, як вимикалась, так і вимикається, думаю ще замінити проц подивитись що буде.

Max5860

Активний учасник
105 46
Проблема вирішилась заміною та прошивкою плати бмс, все інше не допомогло.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock