• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Zendure SuperBase v4600 нагрівається трансформатор живлення для внутрішніх споживачів???

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Доброго дня, колеги!
Zendure SuperBase v4600
Під час ремонту було замінено:
IMZA65R048M1H -4
Pai8233C-WR -2 + обв'язка
Трансформатор живлення драйверів
Наразі станція повністю справна. Залишилося одне питання. На платі інвертора у вигляді знімного субмодуля розташоване джерело живлення для внутрішніх споживачів - плата управління, драйвери Pai8233C-WR, трансформатор живлення драйверів (який я замінив). Маркування модуля zps-pw_20w-v2.5
У кого така станція в ремонті, скажіть, будь ласка, наскільки сильно нагрівається цей трансформатор? У режимі простою, тобто натиснута тільки кнопка ввімкнення і світиться дисплей, його температура під 70С. Лак знизу на текстоліті темного кольору. На виході 12,6В, 8,5В, 2х15В є без пульсацій.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    238 Кб · Перегляди: 35
  • 2.jpg
    2.jpg
    244.4 Кб · Перегляди: 33
  • 3.jpg
    3.jpg
    204 Кб · Перегляди: 32
  • 4.jpg
    4.jpg
    190.2 Кб · Перегляди: 33

terminal2

Новий учасник
32 32
Доброго дня. Если у вас возможность считать прошивку, платы инвертора? Если есть, то не могли бы вы считать и поделиться. Буду примного благодарен.

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Дякую, кілька разів зарядив/розрядив — все гаразд.
Я знiмав цей модуль з інвертора і підключав окремо до ЛБЖ. При напрузi 53 В його споживання в холостому режимі становить 35 мА. При навантаженні 7 Вт трансформатор через 30 хвилин нагрівається до 60 °C. Така станція у мене вперше, тому хотів порадитися з більш досвідченими колегами.
Перед збиранням вчора ще раз перевірив температуру — 65–70 °C, вище не піднімається. Дякую ще раз.
Допис оновлено:

Доброго дня. Если у вас возможность считать прошивку, платы инвертора? Если есть, то не могли бы вы считать и поделиться. Буду примного благодарен.
Добрый вечер! Станцию уже полностью собрал, тестирую в собранном виде, но если придется повторно разобрать, думаю, что да. Какой ARM там на вертикальной плате?

Вкладення

• img_thermal_1775239666740.jpg
    img_thermal_1775239666740.jpg
    76.5 Кб · Перегляди: 25
Останнє редагування:

terminal2

Новий учасник
32 32
Дякую, кілька разів зарядив/розрядив — все гаразд.
Я знiмав цей модуль з інвертора і підключав окремо до ЛБЖ. При напрузi 53 В його споживання в холостому режимі становить 35 мА. При навантаженні 7 Вт трансформатор через 30 хвилин нагрівається до 60 °C. Така станція у мене вперше, тому хотів порадитися з більш досвідченими колегами.
Перед збиранням вчора ще раз перевірив температуру — 65–70 °C, вище не піднімається. Дякую ще раз.
Допис оновлено:

Добрый вечер! Станцию уже полностью собрал, тестирую в собранном виде, но если придется повторно разобрать, думаю, что да. Какой ARM там на вертикальной плате
F280025PNS

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Залишу це тут, жива плата для порівняння, на цій станції ще виносить обмотку і цього транса - 2.05ом обмотку плавить, через що на виході не ~14 вольт, а 12 яких вже не вистачає для роботи. Плата максимально тупа, 12.5v - єдина напруга яка тут постійна і відстежується tl431, всі інші в межах +-2 вольта плавають в залежності як китайці намотали транс

Вкладення

• IMG_20260507_143358.jpg
    IMG_20260507_143358.jpg
    5.1 Mб · Перегляди: 21

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Дополню и я.
То, что явно смог вызвонить на большой плате
12,6V идет на U12 - линейный стаб 78M05
8.48V идет на U13 - линейный стаб 78L05 на вертикальной ПУ
15,3V и 14,5V - питание Pai8233C-WR синхронного выпрямителя.
Трансформатор живлення драйверів - источник питания для Pai8233C-WR, которые управляют IMZA65R048M1H
Первичная обмотка трансформатора живлення драйверів подключена напрямую!!! (не через диод, как обычно) к обмотке трансформатора на доп плате. Это вывод импульсного трансформатора с которого получаем 12,6V. Эта же обмотка и "раскачивает" первичную обмотку трансформатора живлення драйверів.

Вкладення

• IMG_25051.jpg
    IMG_25051.jpg
    1.8 Mб · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock