Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
ясно, понятно!Так а які тут є деталі? Це ж елементарний ремонт
Через застосунок не можу оновити пише заряд меньше 5 відсотків і не оновлюе в застосунку показує 63 відсотки 27цельсія але пробував розряд дати декілька хвилин при навантаженні 1000ватт показники не змінюється.Delta 2 max бмс PP-MR350-UV-BMS-V0.1.2 проц gd32f305rct6 був у короткому замінив на новий прошив димом із теми PP-MR350-UV-V0.1.2_BMS.bin, при ввімкненні станції на екрані 0 відсотків і знак оклику, напруга с бмс 53.16в по комірках 3.32 , при підключенні до мережі заряд не йде від сонця також, але інвертор вмикається якщо потім відьеднати від мережі то інвертор далі працює без мережі не вмикається, юсб вмикається і без мережі куди далі дивитись? Підкажіть будь ласка.
Процесор на інверторі і на мппт gd32f303rct6 їх не чіпавDelta 2 max бмс PP-MR350-UV-BMS-V0.1.2 проц gd32f305rct6 був у короткому замінив на новий прошив димом із теми PP-MR350-UV-V0.1.2_BMS.bin, при ввімкненні станції на екрані 0 відсотків і знак оклику, напруга с бмс 53.16в по комірках 3.32 , при підключенні до мережі заряд не йде від сонця також, але інвертор вмикається якщо потім відьеднати від мережі то інвертор далі працює без мережі не вмикається, юсб вмикається і без мережі куди далі дивитись? Підкажіть будь ласка.
Допис оновлено:
Через застосунок не можу оновити пише заряд меньше 5 відсотків і не оновлюе в застосунку показує 63 відсотки 27цельсія але пробував розряд дати декілька хвилин при навантаженні 1000ватт показники не змінюється.
Вже багато є тем по даній проблемі. Перечитуйте уважно. Проблема комунікації між BMS і мордою.при ввімкненні станції на екрані 0 відсотків і знак оклику
Дякую за відповідь.Вже багато є тем по даній проблемі. Перечитуйте уважно. Проблема комунікації між BMS і мордою.
Дякую. А чи можу я замість 305 поставити 303, різниці ніби великої немає?А я недавно впаяв новий мікроконтроллер, а він вже живе своїм життям: змінює логічні рівні на ніжках. Дивлюсь J-лінком - а там пам'ять забита майже під зав'язку. Висновок: не все нове, що продається як "нове".
В них наче тіко SRAM різний, я б не ризикував)Дякую. А чи можу я замість 305 поставити 303, різниці ніби великої немає?
Ні. Пробував,не працює.Дякую. А чи можу я замість 305 поставити 303, різниці ніби великої немає?
Аналогічна проблема.Поставив BQ76952,не завелась, замовив BQ7695202,чекаю коли приїдуть з китаю.Доброго вечора. Хто знає BQ7695202 можно замінити на BQ76952?
В то в мене після заміни проца та BQ7695202 плата не стартує, пару секунд блимае та вимикается.
Доброго дня, скажіть чи пробували замінити BQ7695202 чи запрацювало?Ні. Пробував,не працює.
Допис оновлено:
Аналогічна проблема.Поставив BQ76952,не завелась, замовив BQ7695202,чекаю коли приїдуть з китаю.
Вітаю. Пробував,не допомогло. Але проц не міняв,він вроді живий, буду пробувати ще його міняти.Доброго дня, скажіть чи пробували замінити BQ7695202 чи запрацювало?
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.