Jerry
Administrator
854
2,415
Хочу з Вами поділитись інформацією по заміні дисплею на цієї моделі смартфону.
Перш за все перевіряйте новий дисплей тільки з лабораторного блоку. Чому?Тому що існує безліч моделей Tecno з якими сумісні дисплеї, це так думають продани), які в тому нічого не розуміють.
На цій моделі смартфону я перший раз міняю дисплей. Дисплей цієї моделі смартфону сумісний з такими моделями Tecno Pova 2 LE7n Pova 3 (LF7n), Pova 5G (LE8), Infinix Note 10, Note 10 Pro, Note 11 Pro, Note 11s
Але я скажу що НЕ завжди.
Мій випадок повчальний, перш за все для мене. Був замовлений дисплей, відповідно перший прийшов з різнокольоровими полосами, це свідчить що на цей дисплей в прошивці смартфону немає драйверу, продаван зробив обмін на інший дисплей, який додав мені ще проблем. Фактично дисплей був для іншої ревізії плати або певної моделі, полярність підсвітки дисплею було змінено. При підключені цієї запчастини дуже сильно нагрілася мат. плата, а саме електричне коло підсвітки екрану. Продавану було то сказано що смартфон не ввімкнувся з їхнім дисплеєм, тому що він не під цю модель, повернули кошти. Був замовлений ще один дисплей в інших продаванів, о чудо дисплей запрацював, але вже з проблемою від попереднього дисплею. Помітно було що підсвітка дисплею не яскрава, регулювання її в налаштуваннях нічого не змінювало, інколи вона миготіла. Так я старий воїн, як то кажуть трохи знаю. Померла котушка індуктивності, вона знаходиться тут

Після пророблений маніпуляцій, все запрацювало, але осад то остався.
Останнє редагування: