• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Xpower xp1000 конфіг eg8026

vasilisk55

Новий учасник
8 4
Всім добра, зарядна станція Хpower Xp1000 після генератора. Вийшли з ладу ключі формування синусу, а також eg8026 яка їми керує. Чи є в когось конфіг eg8026 під цю модель. Дякую зазделегідь.
P. S. Моя eg8026 пробита в хлам, тому зчитати конфіг неможлиао.

ppwwdd

Новий учасник
5 0
В мене в ремонті APower 1000. В EG8026 пошкодження тільки по виходах 56 (VS2), 57(HO2). Чим можна прочитати конфіг? А після прочитання вже можна і поділитись.

Останнє редагування:

vasilisk55

Новий учасник
8 4
Звичайним USB-UART конвертором, прога є тут на форумі.
Допис оновлено:

Додивився, плата інвертора у Xpower та у Apower однакова! Знайшов конфіг для Apower знов же тут на форумі. Думаю питання знято. Всім дякую.

Останнє редагування:

Yura Power

Новий учасник
9 0
А не подскажите где эта программа находится ? Я новичок здесь и очень нужно сконфигурировать EG1615 старую пробило , а с новой ни как не могу делителями выйти на нормальную настройку по АКБ. И возможно ли это ? Да ,еще старт зарядки только со второго раза начинается и в придачу на малой мощности. Станция после встречки. Спасибо !

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
Зайдіть на мою тему я трішки описав як і що. Інфи немає в інтернеті та ютубі, але я +- описав, часу немає все детально розписувати, але ремонтувати дуже просто ці станції вони як конструктор проста схема

Гера

Новий учасник
1 0
Зайдіть на мою тему я трішки описав як і що. Інфи немає в інтернеті та ютубі, але я +- описав, часу немає все детально розписувати, але ремонтувати дуже просто ці станції вони як конструктор проста схема
куди саме заходити, на якеу тему?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock