• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання XO PSA700, AC Err (не стартує повишайка), проц "низу"?.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Добра. За легендою, не працював інвертор. Станція місяць маринувалась в сервісі і забрана уже невключайкою.
Батарея в глибокому, висадила морда, КЗ по вторинному живленню. Зробив, повернувся до першої проблеми - при включенні інвертора "Err". На зарядку від 220 реакції нема.
Силова ціла, від 220 оба АС-DC запускаються, напруги в нормі. При включенні від АКБ, ENA приходить, піднімаються +12 та +5 В. живлення повишайки та проца.
Поц (проц) комунікується з мордою (SDL/SDA), не гріється, але не пробує розгитувати повишайку. На одне плече при подачі ENA з'являється високий рівень, на другому завжди низький.
Усе ціле, візуально нічого, пропайка не допомогла...
Відповідно, або проц/прошивка або нема умов запуску. Але яких? Гаряча живиться від вторинки повишайки, тому на неї проц холодної не чекає точно. Напруги в нормі, NTC з АКБ підключена, вентиляторина місці. Напруга АКБ і всі вторинні в нормі. Що ще?
Потрібні думки... Чи бачив хтось на них прошивки???

* * *
Куплю плату палену зустрічкою з дохлим процом по гарячій частині. Мо у кого валяється?

Останнє редагування:

kasya82

Новий учасник
5 8
у мене на такій станціі була подібна херня. але навіть інвертор стартував, на пару сек - стартував та вірубався з АС Err. Шо не так так і не зрозумів. До мене була в ремонті, схоже міняли силову частину, я замінив LM393. Пробував також міняти LM324, але марно бо був живий. Проц на гарачый частині працював справно, бо перевірив всі його ADC входи і по UART він віддавав основному адекватні дані. Тож схоже проц гасить інвертор по якойсь умові, але ХЗ який

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock