• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Вимикається при розряді 15-20%

Olga

Новий учасник
5 0
Всім доброго дня, прошу допомогти в питанні так як офіційна підтримка ecoflo не надає дієвих методів усунути помилку.
Моя зарядна станція вимикається при досяганні розряду в 25,20, 15%, прибори до неї увімкнення (максимальна напруга яку вони споживають 100 ват) при цьому в налаштуванні стоїть вимикання коли повний розряд 0%.
Я вже натискала на кнопку живлення впродовж 15 секунд, не допомогло.
Буду вдячна за будь яку допомогу
Мирного нам всім неба 🙏🏼

santv18

Учасник Platinum
316 499
Добрий день. Вже є певний ізнос акум. бат. тому і вимикається трохи раніше по розряду батареї ніж її навчили на заводі. Яка модель EcoFlow?

santv18

Учасник Platinum
316 499
Повний заряд і розряд до відключення не змінюють поведінку? І в меню обмеження заряду поставити 100%.

Olga

Новий учасник
5 0
Ну ось раніше вимикалась при 25, потім поступово при 20, 15.
Є якийсь спосіб скинути її до заводських настройок?
Вона з самого початку була підключена до іншого телефону

santv18

Учасник Platinum
316 499
Повний заряд до 100% і розряд до відключення. Так вона собі в пам"ять пропише кількість енергії яку їй вдули і скільки зможе видати.

Olga

Новий учасник
5 0
Дя
Повний заряд до 100% і розряд до відключення. Так вона собі в пам"ять пропише кількість енергії яку їй вдули і скільки зможе видати.
Дякую, буду старатись, хоча дійсно з кожним разом вимикається пізніше
Допис оновлено:

Не виходить(

Вкладення

• IMG_3703.mov
    28.5 Mб
Останнє редагування:

santv18

Учасник Platinum
316 499
Як я писав вище батарея має невеличкий ізнос. Думаю то поки не страшно, і суттєвої втрати ємності не має. Користуйтесь так. Коли вийде з ладу, чи буде суттєва втрата ємності то поміняєте батарею.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Сьогодні Дельту видав, на фосфатах, річна, вирубалась на 32%. Були перекоси по комірках. Балансування виявилось не ефективним. Заряджав кожну комірку окремо. Вимикається при нулі. Але чи на довго того стане...

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Сьогодні Дельту видав, на фосфатах, річна, вирубалась на 32%. Були перекоси по комірках. Балансування виявилось не ефективним. Заряджав кожну комірку окремо. Вимикається при нулі. Але чи на довго того стане...
Певно ненадовго, але ведіть спостереження .

santv18

Учасник Platinum
316 499
На River Pro вже оновлення виробники написали і одразу ємність зменшилась. Заряджається до 3,9 В на комірку замість 4В. Я розумію, що станції більше двох років і зробили це для того, щоб акумуляторам легше було. Але ж ємність зменшилася. Планую міняти всі банки на River Pro. Тому буду писати у службу підтримки, щоб вернули так як було. Якщо не схочуть то вручну доведеться прошити. Думаю такі оновлення поприходили на всі станції яким вже понад два роки. River 2 це поки не стосується, та і вона на фосфатах зібрана.

santv18

Учасник Platinum
316 499
На River Pro вже оновлення виробники написали і одразу ємність зменшилась. Заряджається до 3,9 В на комірку замість 4В. Я розумію, що станції більше двох років і зробили це для того, щоб акумуляторам легше було. Але ж ємність зменшилася. Планую міняти всі банки на River Pro. Тому буду писати у службу підтримки, щоб вернули так як було. Якщо не схочуть то вручну доведеться прошити. Думаю такі оновлення поприходили на всі станції яким вже понад два роки. River 2 це поки не стосується, та і вона на фосфатах зібрана.
Поміняв усі банки і попросив у техпідтримки прошивку. За кілька хвилин без проблем повернули мені попередню версію прошивки . У застосунку станція прошилася на старішу версію. Тепер заряджає до кінця акумулятори.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock