• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Відсутні елементи на платі інвертора Jackery 2000pro

Sc Krop

Новий учасник
31 6
Доброго дня, Шановні. Прийшла в ремонт Jackery 2000pro після невдалого ремонту в іньшому сервісі. Станція вмикається, але не реагує на кнопки ввімкнення 12в, usb, фонарика ну і 220. На SN1 а інверторі 3,3в з морди є, 15в. відсутні, також не має 12в на ЕС25,26. Відсутні конденсатори в dc-dc перетворювачі 12в.- на фото обведені червоним. Допоможіть опізнати.

Вкладення

• inv.jpg
    inv.jpg
    180.7 Кб · Перегляди: 56

Sc Krop

Новий учасник
31 6
Доброго вечора. Продовжую розбиратись з роботою інвертора станціі. З'ясував емність с23- 33нф, с57 - відсутній . При подачі з лабораторника на вхід перетворювача на IC11 19в на ес25,26 з'являється 13 в і на субмодулі починає блимати світлодіод проца низьковольтної частини -що дає надію на те, що проц жив. На високовольтних конденсаторах напруга відсутня, також відсутні імпульси на затворах транисторів розкачки. Виникає питання: при яких умовах з'являється напруга на високовольтних конденсаторах?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Якщо є комунікація і всі живлення, має бути запуск одразу

Sc Krop

Новий учасник
31 6
Дякую за допомогу. Живлення 15в відсутнє - думаю в цьому причина. Тепер потрібно знайти як воно формується. Якщо підкажете буду дуже вдячний.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Дякую за допомогу. Живлення 15в відсутнє - думаю в цьому причина. Тепер потрібно знайти як воно формується. Якщо підкажете буду дуже вдячний.
Якщо ви про ті 15в що заживлюють високу частину з драйверами - вони формуються з маленького трансформатора між радіаторами, а трансформатором командує шимка рядом, pn6780 чи хто там не пам'ятаю точно.

Sc Krop

Новий учасник
31 6
Якщо ви про ті 15в що заживлюють високу частину з драйверами - вони формуються з маленького трансформатора між радіаторами, а трансформатором командує шимка рядом, pn6780 чи хто там не пам'ятаю точно.
Доброго вечора. Дякую за відповідь. З цим я розібрався - я так розумію що ця шимка перетворює напругу з високовольтного конденсатора (але в мойому випадку його там нема). Ткніть будьласка як воно там з'являється якщо низковольтні ключі не працюють ?

akoste13

Учасник Platinum
309 454
здається так, формується з 400+ високовольтного, ці 15в це наче гальванічно розьвязане живлення чисто для живлення синусорізки та високої частини, низ там заживлюється окремо. Але це так з памяті, можу помилятись
На першому фото дроти відводів з трансформатора - це 15в високої частини, їх там напевно і не буде поки не почне працювати справно низ на +400

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock