якими пінами користувалися для підключення?Вирішив підключитись я до мікросхеми монітор, щоб подивитись стан його та біти регістрів
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
якими пінами користувалися для підключення?Вирішив підключитись я до мікросхеми монітор, щоб подивитись стан його та біти регістрів
Дякую за відповідь, я бачив datasheet на bq76940, але сподівався що використовували більш зручні пади на платі. Скидання помилок на bq76940 мені повинно допомогти після тривалого перерозряду? Зараз на батареї 46В фактично, а bq34z бачить лише 22ВВикористовував шину I2C та VSS, пін 4 5 та 3.
та вже має помилку на зарядці і не заряджався
Перевірив напругу кожної комірки, виявилось що на 3 комірці занижена напруга
поки по ним рішеня не має. але якшо на самому єлементі повний ноль- то відновити їх вже не можливо. дуже великий саморозряд буде. це я вже пробував робити.Потрібна допомога з батками. Отримували нові і вже "мертві". Також багато з помилками не залежних від прошивки. Ще багато розрядилися до 0. Шукаємо бажаючих допомогти))
пішло!!!) але щось тримає із середини- напевно двосторонній скотчІзопропіловий спирт та плоскогубці.
Переглянути вкладення 927

[Звʼяжіться зі мноюШановні форумчани. Я вам можу допомогти з вирішенням проблеми, але АКБ ви повинні відправити мені НП, ключи доступу надавати не буду. Я вам не гарантую 100%, що я їх відремонтую, скину помилки і таке інше.
Доброго дня, ні, якщо попадеться певна партія до якою я маю ключ, я зможу зчитати прошивку, та тоді всі АКБ можна буде калібрувати та прошивати.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.